Megjelent: 7 éve

Nem költenek hirdetésre a kkv-k

Nem érdekli a reklám a magyar kis- és középvállalkozásokat, írja a kreatív online. Ami számít az az eladások ösztönzése.

A kommunikációs célok közül az eladás növelése Magyarországon és Csehországban a legmagasabb, 70 százalék. A márkaismertség növelése itthon mindössze 16 százalékot tesz ki a hirdetési célok közül - derül ki az Etarget nemzetközi kutatásából.

A kkv-k Bulgáriában költenek legtöbbet havonta reklámra, a márkaismertség növelése is itt szerepelt a leggyakrabban célként, míg a folyamatosan hirdető cégek aránya (56 százalék) Csehországban volt a legnagyobb. Ugyanez az arány Magyarországon 51 százalék, és nálunk nem is költenek sokat a cégek: a kkv-k 80 százaléka havi szinten kevesebb, mint 90 ezer forintot szán hirdetésre. Az e téren első helyen álló Bulgáriában ellenben a cégek több mint fele többet költ 90 ezernél havonta.

Kreatív
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter