Megjelent: 10 éve

Nem veszít népszerűségéből az üdülési csekk

Közel 50 milliárd forint értékű kedvezményes üdülési csekk került 2009-ben forgalomba, a tavalyelőtti 40 milliárd után. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány azt várja, hogy idén a tavalyival megegyőző értékben vesznek a munkáltatók ilyen utalványokat.

Csaknem 2 millió munkavállaló - illetve közeli hozzátartozójuk - használhatott fel üdülési csekket, ez nagyjából megegyezik a tavalyelőtti értékkel. 2010-ben is körülbelül ennyi személynek vettek utalványt a munkáltatók.

Az utalványt megrendelők - gazdasági társaságok, intézmények, civil szervezetek - száma, amely tavaly megközelítette a 40 ezret, ami idén nagyjából 10 ezerrel emelkedhet.

Közel 15 ezer hazai elfogadóhelyen lehetett beváltani az utalványokat, idén a belföldi szolgáltatók száma 16 ezerre nőhet - olvasható a Napi Gazdaságban.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter