Megjelent: 13 éve

Nyereményesővel keres önéletrajz-feltöltőket a Jobinfo

Nyereményjátékkal toboroz önéletrajz-feltöltőket a Jobinfo. A nemrégiben megújult állásportál az RTL KLUB kártyával közös kampány keretében az önéletrajz adatbázis tízezresre bővülését tűzte ki célul.

images

A szeptember 30-ig futó kampány lényege, hogy az önéletrajz sablont kitöltő régi és új, regisztrációval rendelkező felhasználók között az RTL KLUB kártya jóvoltából kisorsolnak egy tagot, aki három hónapon keresztül havi nettó 100 000 forintot kap "fizetés-kiegészítésként". A Jobinfo.hu továbbá egy újonnan regisztrált szerencsés felhasználót is megajándékoz egy 100 000 forintos vásárlási utalvánnyal.

Az önéletrajz sablon kitöltése mind a munkavállalóknak, mind a munkáltatóknak a javára válik, hiszen a vállalatok számos keresési szempont (pl. informatikai ismeretek, nyelvtudás vagy akár az elvárt jövedelem) alapján kiszűrhetik a leginkább a megfelelő jelöltet, míg az álláskeresők akár egyetlen gombnyomással is megpályázhatják a legtöbb állásajánlatot. Arról nem is beszélve, hogy a személyzeti kiválasztással és fejvadászattal foglalkozó tanácsadók pont ezek miatt sokkal jobban kedvelik az ilyesfajta adatbázisokat a klasszikus hirdetés-feladási megoldások helyett, így a pályázók sokkal több lehetőség közül válogathatnak.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter