Megjelent: 13 éve

Nyugat-Dunántúl: csökkent az illegális migráció

Csökkent az illegális migráció az ország schengeni csatlakozása óta - tájékoztatott Kovács Gyula, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságának vezetője.

A helyzet jellemzésére az igazgató elmondta: hat évvel ezelőtt 4300 külföldi jogsértőt állítottak elő, az idei év eddig eltelt részében viszont ezek száma a 200-at sem érte el.

A védelmi bizottság ülésén Bánhalmi Zsolt ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója közölte: a burgenlandi rendvédelmi szervektől kapott információ szerint jelentősen csökkent a magyarok által elkövetett bűncselekmények száma.

Az osztrák rendvédelmi szervek kis számban fognak el Magyarország felől érkező bűnözőket, ez jelzi, hogy a schengeni külső határon zajló ellenőrzés és a Magyarországon belüli úgynevezett mélységi kontroll jól működik - mondta Bánhalmi Zsolt.

MTI/Magyar Nemzet
  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
  • 2021.11.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter