Megjelent: 8 éve

Rászoruló gyermekeket támogat a Raiffeisen Bank

Ügyfeleinek minden júniusi lakossági bankkártyás vásárlása után 10 forintot fordít gyermekek étkeztetésére a Raiffeisen Bank - a Gyermekétkeztetési Alapítványon keresztül. Az elmúlt 4 évben közel 100 millió forintnyi támogatás gyűlt össze.

A Raiffeisen Bank magánszemély ügyfeleinek minden júniusi bankkártyás vásárlása után 10 forintot adományoz a Gyermekétkeztetési Alapítványon (GYEA) keresztül gyermekek étkeztetésére. 2012. június 1. és 30. között a bank az adománykeretéből a nehéz sorban élő gyermekeknek juttat élelmiszert.

Az adományra települési önkormányzatok jelentkezhetnek a GYEA által meghirdetett nyilvános pályázaton (www.gyea.hu). A nyerteseket, a kiírásnak megfelelő települések közül, a Raiffeisen Bank Facebook-oldalán lehet majd kiválasztani július első felében. Az adományokat a GYEA Mindenki Ebédel programjának keretében osztja szét a nyár folyamán.

A Raiffeisen Bank az elmúlt években összesen 97,5 millió forinttal támogatta a gyermekétkeztetést, ami több mint 6860 gyermeknek biztosított rendszeres minőségi étkezést országszerte.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter