Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 8 éve

Rekordot döntött a virtuális állásexpó

Több mint 15 000 egyéni látogató kereste fel a Mars Magyarország platina standját az októberben, idén már a második alkalommal megrendezett Monster virtuális állásexpón. A börze Magyarország eddigi leglátogatottabb virtuális állásbörzéje lett közel 124 000 egyéni látogatójával. A Mars célja a részvétellel a munkáltatói arculat további erősítése és az önéletrajzi adatbázis frissítése volt, ami a hozzájuk érkezett több mint 1 300 önéletrajzzal meg is valósult.

A Mars Magyarország az idén mindkét alkalommal részt vett a Monster virtuális állásexpóján, amelyek közül az idén október 17-től öt napon át tartó rendezvény volt a legsikeresebb, közel 124 000 egyéni látogatót vonzott. Közülük a legtöbben, több mint 15 000-en a Mars platina standját keresték fel virtuálisan, és a videókat, posztereket, galériákat is ott tekintették meg a legtöbben. A vállalathoz ennek köszönhetően több mint 1 300 önéletrajz érkezett az állásexpó alatt, így munkáltatói arculatukat és önéletrajzi adatbázisukat egyaránt tovább bővíthették.

A virtuális állásbörze egy olyan újszerű álláskeresési eszköz, amely ötvözi a hagyományos állásbörze lehetőségeit az internet előnyeivel: összehozza a munkáltatókat és a munkavállalókat a virtuális térben, így a munkáltatónak és az álláskeresőnek el sem kell mozdulniuk a számítógép elől ahhoz, hogy interaktív kapcsolatba léphessenek egymással. A börze során azonnali visszajelzés kapható a vállalatok HR-eseitől, megfelelés esetén pedig akár már aznap virtuális állásinterjún vehet részt az álláskereső. Az októberi rendezvény sikerességéhez a Mars standnál is tapasztalt aktív tematikus chat lehetőség is hozzájárult. A chat szolgáltatás még folyamatosabbá tette a vállalat jelenlétét az állásbörzén, és az álláskeresőnek személyre szabott információt nyújtott interaktív módon. A virtuális állásbörzén 13 ezren éltek ezzel a lehetőséggel az álláskeresők közül.

"-Büszkeséggel tölt el minket a virtuális állásexpón tapasztalt népszerűség az álláskeresők körében, hiszen a Mars Magyarország többször is bizonyította, hogy munkatárs, családbarát munkahely. Fontosnak tartottuk, hogy az érdeklődők, potenciális jövőbeni munkatársaink a lehető legtöbbet tudjanak meg rólunk és megértsék azt az egyedei vállalati kultúrát, melyet a Mars 5 alapelve vezérel --– mondta Mayer Zsolt, a Mars Magyarország vállalati kapcsolatok igazgatója.
Follow hrportal_hu on Twitter