Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Rosszul "sült" el a motivációs tréning

Balul "sült" el egy munkahelyi motivációs tréning Olaszországban: kilencen égették össze talpukat mezítlábas parázsjáráson annyira, hogy kórházba kellett vinni őket.

images

A csapatszellemet és önbizalmat erősítő gyorstalpaló kurzust Olaszország egyik legnagyobb ingatlanügynöksége szervezte. A parázsjárás mestere Alessandro Di Priamo motivációedző - egykori atléta -, aki szerint bizonyára azért történt a baj, mert tudta nélkül rossz fát és szenet használtak.

"Tizenkét éve végzem a munkám, és eddig a több ezer ember közül senkinek sem lett baja. Magam sétáltam végig elsőként a parázson, és nem éreztem semmit" - mondta a sajtónak. Hozzátette, hogy a kilenc sérült csupán könnyebb égési sebeket kapott. Az orvosok szerint azonban tíz napba is beletelhet, míg begyógyulnak sérüléseik. Hogy mennyit erősödhetett a rosszul járt betegek önbizalma az "öngrillpartinak" köszönhetőn, arra nem tért ki senki.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter