Megjelent: 7 éve

Stratégiai és üzletfejlesztési menedzser a Hírek Médiánál

Üzletágainak összehangoltabb működése és új üzleti lehetőségek feltárása érdekében eddig nem létező pozíciót hozott létre a Hírek Média. Az Allianz Hungária Zrt.-től érkező Hámori Zsuzsa (37) stratégiai és üzletfejlesztési menedzserként csatlakozott a portfólióját ismét bővíteni szándékozó online médiacéghez.

A Hírek Média az elmúlt években meglévő termékeinek és szolgáltatásainak megerősítésére koncentrált. A többek közt a Jobinfo.hu állásszemléző oldalt, az online kutatással és adatfelvétellel foglalkozó KutatóCentrumot, illetve a Maxima direktmarketing-rendszert üzemeltető cég új stratégiájában kiemelt figyelmet fordít a termékfejlesztésre, illetve az integrált szolgáltatásokra. "Annak érdekében, hogy jobban kiaknázzuk az üzletágak közötti szinergiákat, illetve sikeresen tárjunk fel és vezessünk be új megoldásokat, korábban nem létező pozíciót hoztunk létre. Ennek betöltésére olyan tapasztalt szakembert kerestünk, aki jártas az online marketing világában, és képes stratégiai szinten is támogatni bővülési terveinket" - mondta Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője.

A Külkereskedelmi Főiskolán (jelenleg Budapesti Gazdasági Főiskola) közgazdász diplomát szerző, majd az ausztráliai Swinburne Egyetem ösztöndíjprogramjában részt vevő Hámori Zsuzsa pályáját az Initiative Mediánál kezdte médiatervezőként, majd létrehozta a cég internetes divízióját (Fastbridge). Innen az Arcus Interactive-hoz igazolt médiavezetőként, majd 2008-tól az Allianz Direct Kft. marketingmenedzsere, illetve ezt követően az Allianz Hungária Zrt. közösségimédia-szakértője volt.

A Hírek Médiánál Hámori Zsuzsa feladata lesz az üzletágak összefogása és ezen keresztül integrált online marketing megoldások biztosítása az ügyfelek számára. A szakember emellett üzletfejlesztési feladatokat is ellát, így többek közt a Hírek Média közösségi médiához kapcsolódó szolgáltatásait is bevezeti. Az angolul és spanyolul beszélő szakember szabadidejét főképp családjával tölti, de ha ideje engedi, szívesen sportol vagy kerámiázik.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter