Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Trócsányi László lesz az igazságügyi miniszter

Martonyi János külügyminiszter igazságügyi miniszterként mutatta be a jelenlegi nagykövetet.

Az új kormány igazságügyi minisztereként mutatta be Trócsányi László nagykövetet Martonyi János francia kollégájának. Erről a magyar tárcavezető tájékoztatta megbeszélései után csütörtökön Párizsban az MTI-t.

Laurent Fabius munkareggelin fogadta a távozó magyar külügyminisztert.

A francia tárcavezető abbéli reményét fejezte ki, hogy a baráti kapcsolat megmarad közte és magyar kollegája között. Martonyi ígéretet tett arra, hogy továbbra is figyelemmel fogja kísérni a francia-magyar kapcsolatok fejlődését, a Szegedi Tudományegyetem francia centrumának elnökeként.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalosan eddig nem beszélt sem az igazságügyi tárca különválasztásáról sem a miniszter személyéről.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter