Megjelent: 15 éve

Új főtitkár a Stabilitás Pénztárszövetségnél

Dr. Juhász Istvánné, a PSZÁF egyik korábbi vezetője 2008 áprilisától Magyarország legnagyobb pénztárszövetségénél folytatja munkáját.

Dr. Juhász Istvánné 2008. április 7-től a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkáraként folytatja pályafutását. A pénztári szektorban több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező szakember nevéhez fűződik például a Hungária Biztosítónál az önkéntes nyugdíjpénztár megalapítása, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak Felügyeletének elnökhelyetteseként pedig aktív közreműködője volt az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak és magánnyugdíjpénztárak jogszabályi környezete kialakításának.

Jelenlegi pozíciójának betöltését megelőzően négy éven át a PSZÁF Biztosítási és Pénztárfelügyeleti Igazgatóság ügyvezető igazgatójaként hozzá kapcsolódik a Pénztárkonferenciák megszervezése mellett a Biztosítási Konferenciák bevezetése is.

"Új pozíciómban elsődleges célom, hogy a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak valamint a magánnyugdíjpénztárak legnagyobb érdekképviseleti szervének főtitkáraként elősegítsem az egységes, szakmai érdekképviseletet, ezzel is erősítve a Pénztárszövetség szakértő szerepét. Ezt elsősorban a közös szakmai érdekek összehangolásával, a hazai és nemzetközi szervekkel való együttműködéssel, szakmai programok, konferenciák szervezésével kívánom elérni" - nyilatkozta Dr. Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkára.

Elmondta továbbá, hogy személyes törekvései maximálisan egybevágnak a Stabilitás Pénztárszövetség céljaival, mint például a felügyeleti és más szervekkel való szoros együttműködéssel, a hatékony érdekképviselettel a különböző szakmai fórumokon, a tagok és a megtakarítások védelmének elősegítésével, továbbá a Stabilitás ismertségének, elismertségének növelésével és tagjai számának bővítésével.

Dr. Juhász Istvánné új pozíciójában először 2008. április 14-én, a PSZÁF - Stabilitás Pénztárszövetség egyeztetésen mutatkozik be a szakmának.
  • 2023.03.30euChance KLUB Elindult az euChance program, melynek egyik kulcs eleme a networking lehetőséget biztosító euChance KLUB. Szeretettel meghívjuk a 2023-as év első eseményére. 2023. március 30. 9:00-11:00 Nem Adom Fel Kávézó 1086 Budapest, Magdolna utca 1. Részletek Jegyek
  • 2023.04.28Vezetői Best Practice Fórum VEZETŐI ÉS SZERVEZETI KOMMUNIKÁCIÓ, MOTIVÁCIÓ A fórum célja a vezetői legjobb gyakorlatok megosztása Részletek Jegyek
  • 2023.05.10Foglalkoztatás 3.0 Nyissunk együtt a munkaerőpiac új lehetőségei felé! Hogyan lehet sikeres a 3. országból történő toborzás? Milyen munkaerőpiaci problémákat orvosolhatunk vele? Mekkora erőforrást és pénzt igényel a folyamat? Hogyan érdemes belevágni? A HR Portal és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által közösen szervezett Foglalkoztatás 3.0 konferenciának fókuszában az Mt. 2022, év végi EU-s jogharmonizációja, valamint a 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatása áll. Részletek Jegyek
  • 2023.05.18Lean Konferencia Lean és digitális transzformáció Lean, energiahatékonyság, folyamatfejlesztés. Részletek Jegyek