Megjelent: 12 éve

Új igazgató az Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának élén

Az Electrolux új igazgatót bízott meg a nyíregyházi hűtőszekrénygyár vezetésével. A vállalatnál több mint tizennégy éve dolgozó Karácsonyi Gyula a korábbi gyárigazgatót, Lipták Lászlót váltotta - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Új igazgató került az Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának élére. Karácsonyi Gyula 2008. augusztus 11-től tölti be a gyár vezetői posztját. A feladatkört korábban Lipták László látta el, aki 2008 júliusában távozott a vállalattól.

A logisztikai végzettségű okleveles gépészmérnök több mint tizennégy éve dolgozik a vállalatnál. Az Electroluxhoz 1994-ben csatlakozott, ahol logisztikai és termelési vezetőként is dolgozott. Jelenlegi pozícióját megelőzően az Electrolux európai hűtőkészülék gyártásában tevékenykedett nemzetközi projekt vezetőként. A harmincnyolc éves szakember nős, és két gyermek édesapja.

"Igazi kihívásnak tekintem az új munkakört. Hiszem, hogy közös, következetes munkával elérjük kitűzött céljainkat, javítjuk vásárlóink megelégedettségét, és tovább erősítjük gyárunk stratégiai szerepét a hűtőkészülék-gyártás területén." - nyilatkozta Karácsonyi Gyula, az Electrolux nyíregyházi hűtőkészülékgyárának új igazgatója.

A nyíregyházi hűtőszekrénygyárban 2005-ben indult a termelés. Ma már 1700 fő dolgozik három műszakos munkarendben. Az alulfagyasztós kombinált hűtőkészülékek fele nyugat-európai, míg másik fele kelet-közép-európai, főként lengyel, cseh, román, ukrán és magyar piacokon kerül értékesítésre. A 85 millió eurós beruházás révén idén több mint 900.000 darab hűtőszekrény készül Nyíregyházán.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter