Megjelent: 11 éve

Új marketing executive az Epicornál

Új marketing executive szakemberrel bővült az Epicor Software Hungary Kft. csapata. A marketingtapasztalatokkal rendelkező Both Johanna nemrégiben kapott megbízást általános marketing és public relations feladatok ellátására. Feladatai közé tartozik az éves marketingtervek előkészítése és kivitelezése, az értékesítés támogatása, konferenciák, céges események rendezése, sajtóanyagok kezelése, a sajtó munkatársaival való kapcsolattartás.

Both Johanna
Both Johanna első munkatapasztalatait az LCP System Kft. marketing asszisztensként szerezte. Ezt követően a HRP Hungary Kft. marketing osztályának munkatársa lett, ahol elsősorban gyártói, disztribúciós területen látott el marketing feladatokat - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Both Johanna 27 éves, a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, nemzetközi marketing szakirányon szerzett diplomát 2006-ban. Felsőfokon beszél angolul és románul, középfokon olaszul, mindhárom nyelvből szakmai vizsgát is tett. Szabadideje egy részét a salsának, és a spanyol nyelv elsajátításának szenteli. Szívesen utazik és kirándul, s emellett elmaradhatatlan számára a fotózás öröme.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter