Új munkatársak a Népszabadságnál"/>
Megjelent: 12 éve

Új munkatársak a Népszabadságnál

Népszabadság Zrt. év végén megüresedett marketingigazgatói posztját 2009. március 1-jétől Holovács Annamária tölti be. A szakember a Ringier európai igazgatóságán kezdte a pályafutását. Ott több magyarországi vonatkozású projektben, például a Magyar Hírlap és a Népszabadság megvásárlásának előkészítésében is részt vett. Ezt követően a magyarországi leány marketingkutatási és értékesítéstámogatási igazgatója lett.

A kiadóhoz a Sanoma kiadásában megjelenő National Geographic lapmenedzseri pozíciójába tett rövid kitérőt követően tért vissza. 2003-tól két éven át a Magyar Hírlap és a magazin divízió marketingigazgatói feladatait látta el. Az elmúlt másfél évben külső tanácsadóként már részt vett a kiadónál folyó munkában, így a Népszabadság Online megújulási folyamatának koordinálásban, illetve a cégnél zajló stratégiai tervezésben is.

További, a Népszabadságot érintő hír, hogy színes mellékleteinek, kiadványainak szerkesztését, elkészültének irányítását február közepétől Kuczogi Szilvia látja el szerkesztőségi projekt igazgatói minőségben. A szakember a Reform magazin kulturális rovatvezetőjeként kezdte karrierjét, majd három éven át a Joy magazin főszerkesztői pozícióját töltötte be. Az elmúlt nyolc évben a PAX Televízió programigazgatója, majd igazgatósági tagja volt.

A korábbi években Kuczogi Szilvia külső munkatársként már látott el hasonló feladatokat a Népszabadságnál. Többek között a főlapba behúzott a Lakástrend, az Office és az Igen című magazinokat készítette a kiadó számára.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter