Megjelent: 13 éve

Új vezérigazgató a BG Hitel és Lízing élén

A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és a BG Magyarország Lízing Zrt. vezérigazgatói tisztségét november 15-től Hegedűs Éva tölti be.

A Biggeorge’s Holding igazgatósági döntése nyomán 2006. november 15-étől a BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. És a BG Magyarország Lízing Zrt. Vezérigazgatói tisztségét Hegedűs Éva tölti be.

Hegedűs Éva korábban az FHB alapító tagja és vezérigazgató-helyettese volt, így jelentős szerepet töltött be a hazai jelzáloghitelezés térnyerésében. Vezetésével történt az első hazai jelzáloglevél kibocsátás is.
Mostani kinevezését megelőzően az OTP lakossági üzletágvezetőjeként dolgozott, a lakossági hitelezési és betétgyűjtési üzletágát koordinálta. Az OTP Lakás-takarékpénztár elnöke volt, illetve tagja az OTP Jelzálogbank Igazgatóságának.

A banki szakember a Pénzügyminisztérium és a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkáraként kulcsszerepet vállalt számos új pénzügyi konstrukció és intézmény létrehozásában is. Szakmai irányítása alatt olyan új ágazati jogszabályok és pénzügyi törvények születtek, mint a hitelintézeti és az értékpapírtörvény.

A szakember kinevezésével a Biggeorge’s Holding további pénzügyi szektorbeli erősödését és piaci terjeszkedését tűzték ki célul.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter