Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Új vezérigazgató a BG Hitel és Lízing élén

A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és a BG Magyarország Lízing Zrt. vezérigazgatói tisztségét november 15-től Hegedűs Éva tölti be.

A Biggeorge’s Holding igazgatósági döntése nyomán 2006. november 15-étől a BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. És a BG Magyarország Lízing Zrt. Vezérigazgatói tisztségét Hegedűs Éva tölti be.

Hegedűs Éva korábban az FHB alapító tagja és vezérigazgató-helyettese volt, így jelentős szerepet töltött be a hazai jelzáloghitelezés térnyerésében. Vezetésével történt az első hazai jelzáloglevél kibocsátás is.
Mostani kinevezését megelőzően az OTP lakossági üzletágvezetőjeként dolgozott, a lakossági hitelezési és betétgyűjtési üzletágát koordinálta. Az OTP Lakás-takarékpénztár elnöke volt, illetve tagja az OTP Jelzálogbank Igazgatóságának.

A banki szakember a Pénzügyminisztérium és a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkáraként kulcsszerepet vállalt számos új pénzügyi konstrukció és intézmény létrehozásában is. Szakmai irányítása alatt olyan új ágazati jogszabályok és pénzügyi törvények születtek, mint a hitelintézeti és az értékpapírtörvény.

A szakember kinevezésével a Biggeorge’s Holding további pénzügyi szektorbeli erősödését és piaci terjeszkedését tűzték ki célul.
Follow hrportal_hu on Twitter