Megjelent: 13 éve

Új vezérigazgató a BG Hitel és Lízing élén

A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és a BG Magyarország Lízing Zrt. vezérigazgatói tisztségét november 15-től Hegedűs Éva tölti be.

A Biggeorge’s Holding igazgatósági döntése nyomán 2006. november 15-étől a BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. És a BG Magyarország Lízing Zrt. Vezérigazgatói tisztségét Hegedűs Éva tölti be.

Hegedűs Éva korábban az FHB alapító tagja és vezérigazgató-helyettese volt, így jelentős szerepet töltött be a hazai jelzáloghitelezés térnyerésében. Vezetésével történt az első hazai jelzáloglevél kibocsátás is.
Mostani kinevezését megelőzően az OTP lakossági üzletágvezetőjeként dolgozott, a lakossági hitelezési és betétgyűjtési üzletágát koordinálta. Az OTP Lakás-takarékpénztár elnöke volt, illetve tagja az OTP Jelzálogbank Igazgatóságának.

A banki szakember a Pénzügyminisztérium és a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkáraként kulcsszerepet vállalt számos új pénzügyi konstrukció és intézmény létrehozásában is. Szakmai irányítása alatt olyan új ágazati jogszabályok és pénzügyi törvények születtek, mint a hitelintézeti és az értékpapírtörvény.

A szakember kinevezésével a Biggeorge’s Holding további pénzügyi szektorbeli erősödését és piaci terjeszkedését tűzték ki célul.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter