Megjelent: 9 éve

Új vezérigazgató az Intercomp élén

Az Intercomp Global Services (Intercomp) vezető nemzetközi, üzleti folyamatok kiszervezésére szakosodott (BPO) vállalat igazgatótanácsa bejelentette, hogy Luc Bossaert-et nevezte ki a cég vezérigazgatói pozíciójába.

images

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

A kinevezés a cég azon stratégiáját tükrözi, mely szerint növelni kívánja globális piaci részesedését a nemzetközi bérszámfejtés és HR adminisztráció kiszervezési szolgáltatások piacán, és a cég azon törekvését, hogy a nemzetközi cégek első számú bérszámfejtés-szolgáltatójává váljon.

Az 1994-es alapítású Intercomp Global Services egy amerikai cég, amelynek nemzetközi központja Budapesten található. A vállalat pénzügyi szolgáltatásokat, multinacionális bérszámfejtést és HR adminisztrációt kínál kiterjedt - 40 országban több mint 650 multinacionális cégből álló - ügyfélkörének, valamint 110 országra kiterjedő bérszámfejtési kapacitással rendelkezik. Központi megosztott szolgáltatási modelljével és saját fejlesztésű web alapú technológiai megoldásával az Intercomp Global Services európai, közel-keleti, afrikai, ázsiai és csendes-óceáni térségi, dél-amerikai és a Független Államok Közösségében (FÁK) lévő országokban nyújt nemzetközi bérszámfejtési szolgáltatást.

Mielőtt az Intercomp-hoz csatlakozott az új vezérigazgató az Arinso International-nál alapító ügyvezetőként, és legutóbb - a Northgate felvásárlást követően - a NorthgateArinso vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Luc Bossaert az Arinso-t egy kis cégek számára HR szolgáltatásokat nyújtó start-up vállalkozásból vezető globális HR és bérszámfejtési szolgáltatóvá építette ki. A szakember több nyelvet beszélő, gyakorlatias szemléletű vezető, aki széleskörű tapasztalattal és bizonyított képességekkel rendelkezik az üzletfejlesztés, felsővezetői stratégiai gondolkodás, és a multinacionális cégek HR és bérszámfejtési osztályainak átszervezése terén, és akit erős vállalkozói motiváció jellemez.

Luc Bossaert-t a HR Outsourcing Szövetség (HROA) 2008-ban és 2009-ben Global HRO Superstar díjra jelölte. Szakértelme és szaktudása mellett Luc Bossaert az iparág számos szegmensében jó kapcsolatokat ápol, többek között számos Fortune 500-as listán szereplő ügyféllel.

Luc Bossaert kinevezése is jelzi az Intercomp azzal kapcsolatos hosszú távú elkötelezettségét, hogy a cég a legkiválóbb innovatív outsourcing szolgáltatásokat nyújtsa. Az új vezető alapos ismeretei a HR és bérszámfejtés kiszervezési szolgáltatói piacról, valamint nemzetközi tapasztalata lehetővé teszik, hogy megerősítse az Intercomp nemzetközi márkanevet.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter