Megjelent: 6 éve

Új vezető a Deloitte Magyarországnál

Huba Bence látja el ezentúl a Deloitte Magyarország intézményi tanácsadás üzletágának vezetői feladatait, írja a cég közleménye.

Huba Bence
2014 májusától az intézményi tanácsadás üzletág vezetőjeként új szakember csatlakozott a Deloitte magyarországi irodájához. Huba Bence érkezésével vált teljessé a Deloitte Magyarország új szolgáltatási területének, az intézményi tanácsadásnak a bevezetése, amellyel a cég a közszférának, és a magánszektor azon szereplői számára nyújt kimagasló tanácsadói szolgáltatást, amelyek EU-s vagy állami támogatásokat igényelnek.

A mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező szakember hazai és külföldi tanácsadási, valamint projektmenedzseri tevékenység után több mint 10 évig dolgozott a közszférában. Uniós programok végrehajtásában közreműködő szervezetek vezetőjeként és az elmúlt években a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként széleskörű tapasztalatra tett szert az uniós programokkal és pályázatokkal kapcsolatban.

Huba Bence 1997-ben a Karlsruhei és a Budapesti Műszaki Egyetemek közös képzési programján mérnök, 2001-ben pedig a Müncheni Műszaki Egyetemen közgazdász diplomát szerzett.

Pályája kezdetén több hazai és külföldi projektben vett részt tanácsadóként és projektmenedzserként, elsősorban környezetvédelmi és vízgazdálkodási területen. Az elmúlt 12 évben a közszférában dolgozott, különböző vezető beosztásokban. Ez idő alatt két közreműködő szervezetnél is igazgatói pozíciót töltött be, az utolsó 3 és fél évben pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként dolgozott. Pályája során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatra tett szert üzleti és kormányzati téren egyaránt, és jelentős szakmai tudást szerzett az uniós programok menedzselése során.

Huba Bence két fiúgyermek édesapja, szabadidejében aktívan sportol.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter