Megjelent: 6 éve

Új vezető a Deloitte Magyarországnál

Huba Bence látja el ezentúl a Deloitte Magyarország intézményi tanácsadás üzletágának vezetői feladatait, írja a cég közleménye.

Huba Bence
2014 májusától az intézményi tanácsadás üzletág vezetőjeként új szakember csatlakozott a Deloitte magyarországi irodájához. Huba Bence érkezésével vált teljessé a Deloitte Magyarország új szolgáltatási területének, az intézményi tanácsadásnak a bevezetése, amellyel a cég a közszférának, és a magánszektor azon szereplői számára nyújt kimagasló tanácsadói szolgáltatást, amelyek EU-s vagy állami támogatásokat igényelnek.

A mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező szakember hazai és külföldi tanácsadási, valamint projektmenedzseri tevékenység után több mint 10 évig dolgozott a közszférában. Uniós programok végrehajtásában közreműködő szervezetek vezetőjeként és az elmúlt években a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként széleskörű tapasztalatra tett szert az uniós programokkal és pályázatokkal kapcsolatban.

Huba Bence 1997-ben a Karlsruhei és a Budapesti Műszaki Egyetemek közös képzési programján mérnök, 2001-ben pedig a Müncheni Műszaki Egyetemen közgazdász diplomát szerzett.

Pályája kezdetén több hazai és külföldi projektben vett részt tanácsadóként és projektmenedzserként, elsősorban környezetvédelmi és vízgazdálkodási területen. Az elmúlt 12 évben a közszférában dolgozott, különböző vezető beosztásokban. Ez idő alatt két közreműködő szervezetnél is igazgatói pozíciót töltött be, az utolsó 3 és fél évben pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként dolgozott. Pályája során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatra tett szert üzleti és kormányzati téren egyaránt, és jelentős szakmai tudást szerzett az uniós programok menedzselése során.

Huba Bence két fiúgyermek édesapja, szabadidejében aktívan sportol.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter