Megjelent: 5 éve

Új vezető a Deloitte Magyarországnál

Huba Bence látja el ezentúl a Deloitte Magyarország intézményi tanácsadás üzletágának vezetői feladatait, írja a cég közleménye.

Huba Bence
2014 májusától az intézményi tanácsadás üzletág vezetőjeként új szakember csatlakozott a Deloitte magyarországi irodájához. Huba Bence érkezésével vált teljessé a Deloitte Magyarország új szolgáltatási területének, az intézményi tanácsadásnak a bevezetése, amellyel a cég a közszférának, és a magánszektor azon szereplői számára nyújt kimagasló tanácsadói szolgáltatást, amelyek EU-s vagy állami támogatásokat igényelnek.

A mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező szakember hazai és külföldi tanácsadási, valamint projektmenedzseri tevékenység után több mint 10 évig dolgozott a közszférában. Uniós programok végrehajtásában közreműködő szervezetek vezetőjeként és az elmúlt években a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként széleskörű tapasztalatra tett szert az uniós programokkal és pályázatokkal kapcsolatban.

Huba Bence 1997-ben a Karlsruhei és a Budapesti Műszaki Egyetemek közös képzési programján mérnök, 2001-ben pedig a Müncheni Műszaki Egyetemen közgazdász diplomát szerzett.

Pályája kezdetén több hazai és külföldi projektben vett részt tanácsadóként és projektmenedzserként, elsősorban környezetvédelmi és vízgazdálkodási területen. Az elmúlt 12 évben a közszférában dolgozott, különböző vezető beosztásokban. Ez idő alatt két közreműködő szervezetnél is igazgatói pozíciót töltött be, az utolsó 3 és fél évben pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként dolgozott. Pályája során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatra tett szert üzleti és kormányzati téren egyaránt, és jelentős szakmai tudást szerzett az uniós programok menedzselése során.

Huba Bence két fiúgyermek édesapja, szabadidejében aktívan sportol.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter