Megjelent: 11 éve

Új vezető a Ricoh Hungary élén

Október 28-tól Eddy Martens tölti be a Ricoh Hungary ügyvezető igazgatói pozícióját, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A marketing-közgazdász diplomával rendelkező szakember közel 30 éve dolgozik a Ricoh-nál, több európai leányvállalatnál töltött már be hasonló pozíciót, legutóbb Lengyelországban. Eddy Martens szakmai tapasztalatát mostantól a Ricoh Hungary-nél kamatoztatja tovább.

A Ricoh Csoport 1995-ben alapított magyarországi leányvállalata, a Ricoh Hungary Kft. a hazai irodatechnikai piac meghatározó szereplője.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter