kapubanner for mobile
Megjelent: 13 éve

Új vezető munkatársak a KPMG-nél

A KPMG több vezető munkatársa kapott partneri, illetve igazgatói kinevezést –- az előléptetések 2011 októberétől érvényesek.

Alec Percival októbertől a KPMG új partnere, a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre - ITCC) operatív vezetője. Alec 1998-ban csatlakozott az angliai KPMG-hez, majd 2008-ban a társaság magyarországi irodájának igazgatója lett. Több mint húszéves tanácsadói gyakorlattal rendelkezik. Jelentős tapasztalatra tett szert a pénzügyi vezetés, az üzleti folyamatok átalakítása, közös szolgáltató központok létrehozása, technológia- optimalizálás és változásmenedzsment területén. Jelenlegi megbízatása előtt Alec a KPMG közép- és kelet-európai regionális szerveztében irányította a sourcing és osztott szolgáltató központokra specializálódott tanácsadó-hálózat munkáját. Legfőbb területe a szolgáltató központok létrehozásával és fejlesztésével kapcsolatos tanácsadás, azon belül is a közös szolgáltató központok kialakítása, folyamatok újratervezése és bevezetése.

A KPMG további hét szenior menedzsere igazgatói előléptetésben részesült

Mindszenti Mónika (40) októbertől igazgatóként irányítja a KPMG adóosztályának transzferár-képzési tanácsadói csoportját. Mónika 2005 óta dolgozik a KPMG-nél. Az elmúlt években vezetésével épült ki a társaság transzferárazással foglalkozó tanácsadói csoportja.

Rakó Ágnes (36) októbertől a számviteli tanácsadó csoport igazgatója. A KPMG-hez 1999-ben csatlakozott, és könyvvizsgálóként dolgozott hét éven át. 2007 óta a számviteli tanácsadó csapatban dolgozik, és idén áprilistól irányítja a csoport munkáját.

Stephen Butler (38) 2007-ben csatlakozott a KPMG budapesti Corporate Finance részlegéhez. 2009 óta a KPMG energetikai és közüzemi szektorra szakosodott tanácsadó csoportjában dolgozik, amely a KPMG globális kompetencia-központjainak (Centre of Excellence) egyike. A kanadai születésű szakember hazai és nemzetközi tranzakciókhoz nyújt Corporate Finance tanácsokat energetikai és közüzemi vállalatok számára.

Földes Balázs (32) 1999 óta dolgozik a KPMG adóosztályán. A társaság fő áfaszakértőjeként ügyfelei között megtalálhatóak minden iparág és terület képviselői. Részt vesz a KPMG Budapesten működő, nemzetközi Ügyviteli szolgáltató központjának (Indirect Tax Compliance Centre - ITCC) munkájában is, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén.

Herczeg Sándor (45) 2008 elején csatlakozott a KPMG energetikai és közüzemi szektorra specializálódott tanácsadó csoportjához, ahol a villamosenergia-, a gáz- és a megújuló energia szektorokban stratégiai és üzleti tanácsadói projekteket vezet Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban. Az angolul, oroszul, lengyelül és németül is beszélő szakember széles körű tapasztalatokkal rendelkezik folyamat- és szervezetfejlesztési (BPR) projektek irányításában, továbbá piacelemzések és előrejelzések, üzleti modell-értékelések, üzleti tervek és különböző energetikai beruházások finanszírozásának elkészítésében az energetikai és közüzemi szektor számára.

Juhász Attila (38) 1997 óta dolgozik könyvvizsgálóként a KPMG-nél, 2006 óta a társaság egyik auditcsoportjának vezetője. Magyarországon bejegyzett és nemzetközi minősítéssel (ACCA) rendelkező könyvvizsgáló. A Könyvvizsgálói Kamara minőségellenőre.

Palotai Zsolt (34) 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez. Az elmúlt kilenc évben a társaság tranzakciókkal és restrukturálással kapcsolatos tanácsadási részlegénél dolgozott. Szakterülete a társaságok restrukturálása, üzleti tervek illetve megvalósíthatósági tanulmányok készítése és véleményezése, valamint befektetésekhez kapcsolódó átvilágítási és értékelési megbízások irányítása.

  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Új HR és Brand igazgató az idén 20 éves euJobs HR-Groupnál

Dr. Király Zsolt gazdasági agrármérnök és mérnök-tanár végzettséggel rendelkezik, PhD fokozatát gazdálkodás- és szervezéstudományokból... Teljes cikk

Új vezérigazgató a Budapest Marriott Hotel élén

Angela Saliba több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Teljes cikk

Távozik posztjáról a világ egyik legnagyobb bankjának vezetője

A HSBC vezérigazgatója, Noel Quinn bejelentette, hogy öt év után nyugdíjba vonul, ezzel azonnal elindítva az utódkeresést a londoni központú... Teljes cikk