Megjelent: 3 éve

Volt dolgozói adnák ki a Népszabadságot: elkérték a névhasználati és kiadási jogot

A Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Egyesülete levélben fordul Liszkay Gáborhoz, a bezárt lap kiadójának vezérigazgatójához, hogy adják át a Népszabadság névhasználati jogát, valamint a kiadási jogokat - értesült a Magyar Nemzet.

Kelen Károly, a Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Egyesülete elnöke emlékeztetett, hogy a kiadó korábbi közleménye egyértelművé tette, nem kívánják újraindítani a december elején hivatalosan is megszüntetett lapot, így elvben semmi akadálya sem lenne, hogy teljesítsék a kérésüket - írja az mno.

Tegnap az is kiderült, hogy az újság Bécsi úti székházáról eltávolított Népszabadság felirat a Terror Háza Múzeumba kerül. Az intézmény Facebook-oldalán azzal indokolták a döntést, hogy gyűjtik az elmúlt század, valamint a rendszerváltás utáni magyar történelem közéleti és közpolitikai jelentőségű tárgyi emlékeit. Kelen Károly úgy vélte, a feliratnak a Kiscelli Múzeumban lenne a legjobb helye. Szerinte ha a Terror Háza Múzeumba kerül a felirat, akkor az az „Orbán-terror áldozatait” jelképezi majd - írja az mno.

mno
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter