Megjelent: 1 éve

A toborzás új dimenziója: JOB4me, a Virtuális Állásbörze

Rendezvényszervező legyen a talpán manapság, aki vállalja, hogy megtervez és megvalósít egy toborzási eseményt. Jelenleg a fizikai rendezvények szinonimája lett a bizonytalanság és a körülményeknek való erős kitettség, így nemcsak a munkakeresőknek, hanem a cégeknek is át kell alakítaniuk a korábbi sémákat.

A vállalatok továbbra is szeretnék megmutatni magukat, kommunikálni üzenetüket az álláskeresők felé, tenni employer branding céljaik eléréséért, ezért egyre nagyobb az igény az alternatív megoldásokra.

Hogyan szólíthatják meg a cégek a potenciális jelölteket?

Adja magát a válasz, hogy amennyiben nem lehet offline eseményt szervezni, tegyük meg mindezt online, vagyis ne fizikai, hanem virtuális toborzási eseményekben gondolkodjunk.

A Frissdiplomás Kft. szeptemberi kutatása szerint az álláskeresők 50%-a részt venne egy virtuális állásbörzén, ha épp állást keres, 37%-uk viszont akkor is ott lenne, amennyiben aktuálisan nem keres munkát. Ezáltal pedig egy ilyen típusú platform ígéretes lehetőséget biztosít, hogy a passzív álláskeresőket, közülük főként az „early adoptereket” is megszólíthassák a cégek.Mit várnak egy virtuális állásbörzétől a munkakeresők?

Gyors reakciót, gördülékeny jelentkezést, közvetlen interakciót és a kulisszák mögé pillantást. Értékelik, ha azonnal választ kapnak a feltett kérdéseikre, lehetőleg szakmabeli kollégától, aki konkrétumokkal tud szolgálni a napi feladatokkal kapcsolatosan is. Még vonzóbb, ha a cég betekintést enged a mindennapjaiba, akár egy virtuális körbevezetéssel a munkavégzés helyén.

Természetesen továbbra is lényeges szempont, hogy információt kapjanak a kiválasztási folyamat lépéseiről, azonban mindenek előtt azt szeretnék kideríteni, hogy egyáltalán be akarnak-e kerülni az adott céghez. A támogató vállalati kultúra és a jófej csapat kulcskérdés, ezek azok, amiket meg kell mutatni egy virtuális eseményen (is).

Újdonság a piacon: JOB4me, a Virtuális Állásbörze

2020. november 12-13-án érkezik a toborzás új dimenziója, a JOB4me, a Virtuális Állásbörze! A szervező Frissdiplomás Kft. közel 15 éves rendezvényszervezési és több százas nagyságrendű online és offline toborzási kampány lebonyolítási tapasztalatát önti új formába ezáltal.

A két napos eseményen a jelöltek és a munkaadók digitális környezetben találkozhatnak egymással az irodájukból, az otthonukból vagy bárhonnan, hiszen a rendszer eszköztől függetlenül használható - akár mobilról is.

Mit nyújt a JOB4me?

  • A látogatók a cégekre szabott 3D-s virtuális standon adhatják le jelentkezésüket, és szöveges chat-en vagy videós formában beszélgethetnek a standon lévő kollégákkal.

  • Nincsenek felesleges körök, hiszen mind a kiállítók, mind a látogatók előzetesen megnézhetik az egymásról elérhető információkat, és időpontfoglalásra is van lehetőség.

  • Minden eszközről elérhető, felhasználóbarát felületet biztosítanak a szervezők, ahol akár a teljes kiválasztási folyamat lebonyolítható az előszűréstől az ajánlatadásig.

  • A rendezvényt követően további 1 hónapig látogatható a stand, és meghirdethető korlátlan mennyiségű nyitott pozíció a rendszer beépített állásportál funkciójának köszönhetően.

Hogy lehet csatlakozni?

A JOB4me-re még várják a kiállítók jelentkezését, akár toborzási, akár márkaépítési céljaik elérésére kívánják használni az eseményt. Talent pool építéséhez, a piac felmérésére vagy innovatív, élményt adó megjelenésre egyaránt alkalmas a platform, a csatlakozás módjáról az esemény honlapján olvasható több információ. Kiemelten ajánljuk a bemutató videót! :)
  • 2021.12.07Babér Panoráma - Online bérszámfejtési konferencia Tekintsen ki velünk a legfontosabb tb- és bérszámfejtést érintő jogszabályváltozásokra a BaBér és az Abacus szervezésében megvalósuló Panoráma 2022 Bérszámfejtési Konferencián. Az egész napos szakmai előadások során neves előadók értelmezik a 2022. évre vonatkozó szja, kötelező egészségbiztosítás, tb fedezeti rendszer és a munkáltatói járulékbevallások vonatkozó jogszabály-változásait. Részletek Jegyek
  • 2021.12.10joee tesztesemeny2 tesztesemény2 Részletek Jegyek
  • 2021.12.13Mentorált képzési forma – Jó a munkavállalónak, jó a munkáltatónak Ha egy kollégát megkérdezünk arról, hogy miből van egyre kevesebb, akkor nagy valószínűséggel az „idő” hangzik el válaszként. Részletek Jegyek
  • 2022.01.04HAPPY NEW WORK! meetup Vajon 2022 milyen kihívásokat tartogat a számunkra, ki hogyan látja a munka(végzés) jövőjét, milyen akadályokkal szembesülhetünk és hogyan készülhetünk fel mindezekre? Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj a KÜRT Akadémia ingyenes, online meetupjára! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter