Megjelent: 5 éve

Egyre kevesebb az üresen álló iroda

Az üresen álló irodák aránya 2009 óta a legalacsonyabb, mindössze 14,2 százalék volt az idei második negyedévben, írja a Világgazdaság.

A kereslet minden korábbi értéket meghaladva csaknem 215 ezer négyzetmétert tett ki, ami több mint háromszorosa az első negyedévben regisztrált értéknek, és tíz százalékkal magasabb, mint 2014 hasonló időszakában.

Különösen azok a cégek vannak nehéz helyzetben, amelyek 2-3 ezer négyzetméternél nagyobb alapterületű, modern, felső kategóriás irodát keresnek. Tavaly már az állami cégek is megjelentek a piacon, mint érdeklődők, és ez a tendencia továbbra is tart, ami szintén élénkítő hatással van. Egyre több kkv is irodaházba költözik a lakásirodákból.

Világgazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter