Megjelent: 4 éve

Egyre többen dolgozhatnak újra a bankszektorban

Ugyan szerényen, de elkezdett bővülni a foglalkoztatás a bankszektorban, amely 2016-ra már több mint 38 ezer főt foglalkoztat, írja a VG Online.

A válság előtt rekordszámú (2008-ban), több mint 44 ezer fő dolgozott hitelintézetekben, a válság alatt azonban - 2014-ig bezárólag - ebből több mint 6000 főt bocsájtottak el.

Az elbocsájtásokhoz a válságon kívül a bankadó és a kedvezményes végtörlesztés valamint egyéb lépések is hozzájárultak, amelyek következtében a bankok fiókokat zártak be. A trend most megfordulni látszik, ugyanis a kereskedelmi bankok több mint 700 munkahelyre várnak jelentkezőket.

VG Online
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter