Megjelent: 1 éve

Ennyit keres egy benzinkutas

Már benzinkutasból is hiány van, a Pénzcentrum azt vizsgálta meg milyen feltételekkel vállalhat valaki munkát ebben a munkakörben és mennyit lehet vele keresni - írják.

Korábban a Pénzcentrum azt derítette ki, hogy az OMV töltőállomásokon éjszakai műszakban 11 970 forintos napi nettót lehet keresni óránként.

Most a MOL kutakon megszerezhető bérekről írnak. Egy álláshirdetés szerint az egyik budapesti töltőállomáson a havi nettó fizetési keret 160 ezer forint. Nincs szükség nyelvtudásra, sem szakmai tapasztalatra. 12 órás műszakokban kell dolgozni, a fizetésen felül járnak juttatások és borravaló is - írja a lap.

Egy másik budapesti MOL kúton a fizetés kevesebb, 140 ezer forint, viszont van éves bónusz, cafeteria és szakmai tréningek.

Vidéki benzinkutakon jobban lehet keresni, az egyik celldömölki álláshirdetés szerint, 8 órás műszakért 180 ezer forintot fizetnek.

Azért különbözőek a bérek a töltőállomásokon, mert minden kutat más partner bérel, ezeket pályázatok útján választják ki. Így a munkáltató a bérlő, nem pedig a MOL, így a partnerek határozzák meg az egyes kutakon mennyi a megkereshető bér.

Pénzcentrum

  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter