Megjelent: 3 éve

Ennyit keres egy benzinkutas

Már benzinkutasból is hiány van, a Pénzcentrum azt vizsgálta meg milyen feltételekkel vállalhat valaki munkát ebben a munkakörben és mennyit lehet vele keresni - írják.

Korábban a Pénzcentrum azt derítette ki, hogy az OMV töltőállomásokon éjszakai műszakban 11 970 forintos napi nettót lehet keresni óránként.

Most a MOL kutakon megszerezhető bérekről írnak. Egy álláshirdetés szerint az egyik budapesti töltőállomáson a havi nettó fizetési keret 160 ezer forint. Nincs szükség nyelvtudásra, sem szakmai tapasztalatra. 12 órás műszakokban kell dolgozni, a fizetésen felül járnak juttatások és borravaló is - írja a lap.

Egy másik budapesti MOL kúton a fizetés kevesebb, 140 ezer forint, viszont van éves bónusz, cafeteria és szakmai tréningek.

Vidéki benzinkutakon jobban lehet keresni, az egyik celldömölki álláshirdetés szerint, 8 órás műszakért 180 ezer forintot fizetnek.

Azért különbözőek a bérek a töltőállomásokon, mert minden kutat más partner bérel, ezeket pályázatok útján választják ki. Így a munkáltató a bérlő, nem pedig a MOL, így a partnerek határozzák meg az egyes kutakon mennyi a megkereshető bér.

Pénzcentrum

  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter