Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Gond a kasszákkal, sok masszőr inkább elmegy

Gyakran lépnek fel hibák az online pénztárgépeknél, erre panaszkodnak a taxisok és a masszőrök is. Utóbbiak közül egyre többen keresnek munkát Romániában és Ausztriában.

Az online kasszák gyakori szoftverhibáira, a készülékek egy részénél rendszeresen előforduló problémákra hívta fel a figyelmet az Országos Taxiszövetség elnöke és a Masszőrök Egyesületének elnöke a Magyar Nemzet szombati számában.

Metál Zoltán gyakori gondnak nevezte, hogy a forgalmazóktól nem kapnak cserekészüléket, ezért előfordul, hogy a taxisok hónapokig kézzel írt nyugtát állítanak ki. A készülék pedig olyan nagy méretű, hogy sok taxisnak csak a csomagtartójában fér el. Ráadásul a garancia csak 35 fok alatti tárolás esetén érvényes rájuk, ami nyáron problémát jelent a taxikban.

Podhorszky Tibor, a Masszőrök Egyesületének elnöke is a rendszeresen meghibásodó kasszákra panaszkodott, és szaporodó adóhatósági vizsgálatokról számolt be. Megjegyezte azt is, hogy egyre több masszőr megy dolgozni a szomszédos országokba, leginkább Romániába és Ausztriába.
Follow hrportal_hu on Twitter