kapubanner for mobile
Megjelent: 1 hónapja

Használjon Ön is pipafiltert!

Ha kedveli a minőségi dohánytermékeket, akkor talán már hallotta a humidor szót is. Elképzelhető, hogy esetleg tudja is a pontos jelentését, amely nem más, mint egy olyan doboz vagy szoba, amelynek a páratartalma szabályozott, és elsősorban szivarok, cigaretták, kannabisz vagy pipadohány tárolására használják. Az a legfőbb feladata, hogy a kedvenc szivarjait és dohánytermékeit kellemes és megfelelő páratartalomban, valamint hőmérsékletben tartsa.

Használjon Ön is pipafiltert!-

Biztonságosabb füstölés dr. Perl Junior filterrel

A pipázás szertartás, olyan, mint a meditáció. Ehhez kínál a Humidorshop.hu minőségi pipafiltereket. Magának a pipa megtömésének, meggyújtásának, és utána persze az élvezetes füstölésnek is érdemes hát megadni a módját, hogy aztán igazán lassan lehessen kiélvezni annak minden egyes milliszekundumát.

Sokan szeretik filterrel használni a pipát, amelyet a pipa furat mérete szerint lehet kiválasztani. A magas minőségű pipafilterek arra szolgálnak, hogy használatukkal a belélegzett, azaz a szervezetbe jutó füst kevésbé legyen egészségkárosító. Ezzel, mint a cigaretta termékeknél, a kártékony anyagok, azaz a kátrány és a nikotin, kiszűrhető. Sokkal biztonságosabbá tudja így tenni minden pipás a füstölését.

A világ első aktívszén-szűrője

A Humidorshop.hu a minőségi és márkás humidorok és egyéb szivarozási kellékek kis- és nagykereskedésének webáruháza, a Vauen pipagyár dr. Perl Junior filter forgalmazója. A dr. Perl védjegyet már 1921-ben bejegyezték a Német Birodalmi Szabadalmi Hivatalban, de a 9 mm-es dr. Perl Junior filter hozta meg az igazi áttörést 1934-ben. Ez volt ugyanis a világon az első aktívszén-szűrő, amely az összes addig ismert és használt filternél hatékonyabban volt képes kiszűrni a füstből az abban megtalálható káros anyagokat: a nikotint és a kátrányt.

A Humidorshop.hu webáruházban ez a termék gazdaságos, 180 darabos kiszerelésben is megvásárolható.

Persze a korabeli versenytársak eleinte teljesen tanácstalanul álltak e világraszóló felfedezéssel szemben, és nem igazán fogták fel annak jelentőségét. Ám nem kellett hozzá túl sok idő, s máris a legtöbb pipagyártó átállt a 9 mm-es szűrőfurattal ellátott pipák készítésére. Abba illettek bele ugyanis az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő dr. Perl Junior filterek.

2021-ben aztán bevezették az új dr. Perl Junior 6 mm-es aktívszén-szűrő termékcsaládot, s az ahhoz illeszkedő Vauen Six pipákat is. Ám ma már nemcsak a pipázást kedvelők használják a dr. Perl Juniort, hanem ez a szűrő a cigarettájukat maguk sodrók és az alternatív dohányosok körében is egyre népszerűbb.

Vauen, a 175 éves márka

A nürnbergi Vauen cég 1848 óta gyárt remek pipákat, szűrőket és dohányt, hogy a pipásokat és dohányosokat ellássa minőségi termékekkel. Időről időre rengeteg újdonsággal lepik meg hűséges fogyasztóikat, akik mindig számíthatnak a német precizitásra és a Humidorshop.hu webáruházra is.

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek