Megjelent: 3 éve

Hecckampány miatt nem találkozhatnak a nyugdíjasokkal az állami tisztviselők

Azért küldte volna a kormányhivatalok munkatársait a nyugdíjasok pénzével házhoz Csepreghy Nándor államtitkár, hogy testközelből is megismerjék, hogyan élnek az emberek Magyarországon és mindez azért nem jöhetett létre, mert média hecckampányt szerveztek köré és az erősebb volt - nyilatkozta a Klub Rádiónak.

Korábban azt tervezet a kormány, hogy a kormányhivatalnokok viszik ki a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat, de ez a terv dugába dőlt.

Lázár János államtitkára a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában azt mondta, mindenki aki a közszférában dolgozik bármilyen feladat vagy cél érdekében, annak nagyon fontos, hogy direkt kapcsolata legyen az állampolgárokkal, mert ők arra szerződtek, hogy az állampolgárok, cégek életét próbálják meg jobban szervezni, ez pedig nem képzelhető el anélkül, hogy életszerű, testközelbőli tapasztalatuk legyen arról, hogy ezek az emberek hogyan élnek, milyen problémákkal küzdenek.

Csepreghy Nándor abszurdnak nevezte, hogy ennek politikai célja lett volna, és a tisztségviselőknek folyamatosan azt hangoztatta, a szándék arra vonatkozott, hogy igenis legyen itt még egy alkalom arra, hogy az állampolgárok az állami tisztségviselőkkel találkoznak, mert azt gondolják, hogy igenis az állampolgárokkal való személyes konzultáció lehetősége az segítheti az állam jobb működését - írja honlapján a Klub Rádió.

Klub Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter