Megjelent: 15 éve

Ingyen balesetbiztosítás a gyerekeknek

Az iskola kapui hamarosan bezárulnak és megkezdik a gyerekek a vakációt. Azok a szülők, akiknek munkáltatójuk Ticket Service utalvánnyal ad támogatást az iskolakezdéshez, nyugodtabbak lehetnek. Az Accor Services Magyarország Kft. beiskolázási utalványa mellé most balesetbiztosítást kapnak a gyermekek.

A támogatás július 1. és október 31. között adható, de már mostantól megrendelhető. Így akár már a vakáció alatt biztosítottak lehetnek a gyerekek.
Az Accor Services Magyarország Kft. így gondoskodik a cégek és a munkavállalók kényelme után, a gyermekek biztonságáról is - mondotta Emmanuel MALAN a cég ügyvezető igazgatója.

A beiskolázást segítő 20.700 Ft/gyermek/szülő összegig adómentes juttatást azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek általános vagy középiskolás gyermekük van.

A hozzájárulást mindkét szülő megkaphatja, azaz a támogatás gyermekenkénti összege, elérheti a 41.400 forintot. Természetesen nem minden cég engedheti meg magának, hogy kihasználhassa a teljes adómentes keretet, mint béren kívüli juttatási formát, de ezzel együtt is a beiskolázási utalvány a második legkedveltebb utalvány az étkezést szolgáló utalványok után.

További információért látogasson el a www.ticket-sevice.hu honlapra!  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek