Megjelent: 4 éve

Munkaköröket von össze a Tesco

Az áruházlánc pékségeiben vonnak össze munkaköröket, aminek következtében lesz, akinek a munkája feleslegessé válik, tudta meg a Magyar Idők.

Márciusig vonják össze a munkaköröket az áruházi pékségekben, amelynek következtében egységenként egy-két ember munkája megszűnik.

A lap eladói munkakörből érkező információi szerint eladók végezhetnek a közeljövőben olyan feladatokat, amelyeket eddig szakképzett dolgozók végeztek. Így pékségekben lévő sütők, kemencék fizikai munkát, illetve szaktudást is igénylő üzemeltetését, a kész termékek szakszerű kezelését is. A kemencék kezelésére külön kiképzik a dolgozókat, ehhez azonban nem kell szakmunkás múlt.

Az átalakítás mögött a termékkínálat változása áll, mert egyre inkább az olyan termékeket keresik a vásárlók, amelyek elkészítése, sütése nem igényel különösebb szaktudást.

Magyar Idők
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter