Megjelent: 7 hónapja

PANORÁMA 2022

A BaBér és az Abacus nagy szabású év végi konferenciáján, a Panoráma 2022 című továbbképzésen társadalombiztosítási és bérügyi szakértőkkel készülhet fel a jövő év kihívásaira. A rendezvény kihagyhatatlan kapcsolatépítési és tanulási lehetőség, kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatba léphessen más szakmabeliekkel és elsajátítsa a bérszámfejtés új irányait.

PANORÁMA 2022

Időpont: 2021. december 7., kedd, 08:30-16:30

Helyszín: Danubius Hotel Arena, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

A továbbképzés teljes áttekintést ad a 2022. évi változásokról az szja, járulékok, tb és egészségbiztosítás terén, valamint szakmai tanácsokkal látja el a társadalombiztosítási és bérügyi szakembereket, akik nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkát végeznek.

Az előadásokat követő konzultációkon a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak, ezzel is segítve a felkészülést a jövő évre. Mindig vannak olyan változások, amelyek miatt fontos újra és újra átvenni a legfontosabb kérdéseket, ráadásul többnyire olyan összetett és bonyolult jogszabály-változásokról van szó, amelyek gyakorlati alkalmazása folyamatos kihívást jelent. Az előadók praktikus segítséget nyújtanak a jogszabályok előírásainak magabiztos használatához, és áttekintik a leggyakoribb félreértésekre okot adó speciális eseteket is.

A Panoráma évről évre egyre közkedveltebb a BaBér és az Abacus már meglévő ügyfelei, valamint azok körében is, akik a kitűnő előadók és a rendezvény patinás jellege miatt csatlakoznak a konferenciához. A Panorámák nagy múltra tekintenek vissza, közel két évtizede kerülnek megrendezésre minden év decemberében. A tavalyi konferenciára a pandémiás helyzet miatt online került sor, de ezek a nehéz idők megmutatták, hogy bár a túlélés érdekében támaszkodhatunk a digitális lehetőségekre, minden mást az élő emberi kapcsolatainkra építünk. Ennek szellemében a szervezők izgatottan várják, hogy végre személyesen is találkozhassanak a résztvevőkkel, és eltölthessenek együtt egy tanulásban és kapcsolódásokban gazdag napot.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI A PANORÁMÁN?

  • Neves előadók, szakértők segítségével készülhet fel a jövő évi jogszabályváltozásokra.
  • Gyakorlati ismereteket szerezhet a bérszámfejtéshez.
  • Szakmabeliekkel kapcsolódhat és gondolkodhat együtt.
  • Vigyázunk egymásra a járványügyi előírások teljes körű betartása mellett.

panorama2

PROGRAM

08:30-09:00 Regisztráció

09:00-10:25 Jogszabály-változások az SZJA területén – Kopányiné Mészáros Edda (szakmai tanácsadó, NAV)

10:35-12:00 Kötelező egészségbiztosítás ellátásának aktuális kérdései – Farkasné Gondos Krisztina (bérszámfejtési üzletág osztályvezető, Memolux // Libra Csoport)

12:00-13:00 Ebédszünet

13:00-14:30 Társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változások – Széll Zoltánné (NAV szakmai főtanácsadó)

14:40-16:10 2021. évi változások a munkáltatói járulék bevallások vonatkoztatásában – Tariné Deák Edit (szakértő, NAV)

panorama1

A belépődíjjal, jelentkezéssel és egyéb részletekkel kapcsolatban keresse fel a BaBér vagy az Abacus weboldalát, ahol minden szükséges információt megtalál a rendezvényről.

Vegyen részt ezen lebilincselő napon, ahol 360 fokos panorámaképet kaphat a 2022-ben életbe lépő jogszabályváltozásokról!

A rendezvény kizárólag érvényes oltási igazolvánnyal látogatható, a szervezők követik az általánosan érvényben lévő járványügyi intézkedéseket. Amennyiben decemberre Magyarország Kormánya korlátozza a személyes részvétellel történő rendezvényeket, úgy a BaBér Panoráma is online formában kerül megtartásra.

  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter