Megjelent: 2 hónapja

PANORÁMA 2022

A BaBér és az Abacus nagy szabású év végi konferenciáján, a Panoráma 2022 című továbbképzésen társadalombiztosítási és bérügyi szakértőkkel készülhet fel a jövő év kihívásaira. A rendezvény kihagyhatatlan kapcsolatépítési és tanulási lehetőség, kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatba léphessen más szakmabeliekkel és elsajátítsa a bérszámfejtés új irányait.

PANORÁMA 2022

Időpont: 2021. december 7., kedd, 08:30-16:30

Helyszín: Danubius Hotel Arena, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

A továbbképzés teljes áttekintést ad a 2022. évi változásokról az szja, járulékok, tb és egészségbiztosítás terén, valamint szakmai tanácsokkal látja el a társadalombiztosítási és bérügyi szakembereket, akik nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkát végeznek.

Az előadásokat követő konzultációkon a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak, ezzel is segítve a felkészülést a jövő évre. Mindig vannak olyan változások, amelyek miatt fontos újra és újra átvenni a legfontosabb kérdéseket, ráadásul többnyire olyan összetett és bonyolult jogszabály-változásokról van szó, amelyek gyakorlati alkalmazása folyamatos kihívást jelent. Az előadók praktikus segítséget nyújtanak a jogszabályok előírásainak magabiztos használatához, és áttekintik a leggyakoribb félreértésekre okot adó speciális eseteket is.

A Panoráma évről évre egyre közkedveltebb a BaBér és az Abacus már meglévő ügyfelei, valamint azok körében is, akik a kitűnő előadók és a rendezvény patinás jellege miatt csatlakoznak a konferenciához. A Panorámák nagy múltra tekintenek vissza, közel két évtizede kerülnek megrendezésre minden év decemberében. A tavalyi konferenciára a pandémiás helyzet miatt online került sor, de ezek a nehéz idők megmutatták, hogy bár a túlélés érdekében támaszkodhatunk a digitális lehetőségekre, minden mást az élő emberi kapcsolatainkra építünk. Ennek szellemében a szervezők izgatottan várják, hogy végre személyesen is találkozhassanak a résztvevőkkel, és eltölthessenek együtt egy tanulásban és kapcsolódásokban gazdag napot.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI A PANORÁMÁN?

  • Neves előadók, szakértők segítségével készülhet fel a jövő évi jogszabályváltozásokra.
  • Gyakorlati ismereteket szerezhet a bérszámfejtéshez.
  • Szakmabeliekkel kapcsolódhat és gondolkodhat együtt.
  • Vigyázunk egymásra a járványügyi előírások teljes körű betartása mellett.

panorama2

PROGRAM

08:30-09:00 Regisztráció

09:00-10:25 Jogszabály-változások az SZJA területén – Kopányiné Mészáros Edda (szakmai tanácsadó, NAV)

10:35-12:00 Kötelező egészségbiztosítás ellátásának aktuális kérdései – Farkasné Gondos Krisztina (bérszámfejtési üzletág osztályvezető, Memolux // Libra Csoport)

12:00-13:00 Ebédszünet

13:00-14:30 Társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változások – Széll Zoltánné (NAV szakmai főtanácsadó)

14:40-16:10 2021. évi változások a munkáltatói járulék bevallások vonatkoztatásában – Tariné Deák Edit (szakértő, NAV)

panorama1

A belépődíjjal, jelentkezéssel és egyéb részletekkel kapcsolatban keresse fel a BaBér vagy az Abacus weboldalát, ahol minden szükséges információt megtalál a rendezvényről.

Vegyen részt ezen lebilincselő napon, ahol 360 fokos panorámaképet kaphat a 2022-ben életbe lépő jogszabályváltozásokról!

A rendezvény kizárólag érvényes oltási igazolvánnyal látogatható, a szervezők követik az általánosan érvényben lévő járványügyi intézkedéseket. Amennyiben decemberre Magyarország Kormánya korlátozza a személyes részvétellel történő rendezvényeket, úgy a BaBér Panoráma is online formában kerül megtartásra.

  • 2022.02.01Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek) Blended képzésünk során a tananyag általános elméleti részét, mely tartalmazza az alapfogalmak, jogalapok és törvények összefoglalását először e-learning videó formában sajátíthatja el. A videó megtekintése után egy fél napos konzultáció keretein belül, feldolgozásra kerül a tananyag további része, melyet online vagy tantermi formában hirdetünk meg. Részletek Jegyek
  • 2022.02.04Sikeres évem lesz! Csoportos coaching az eredményes évért 2022 első heteit éljük. Álmodozunk és tervezgetünk; mi mindent akarunk megvalósítani az idén? Aztán elröppennek a hetek és a hónapok, és azt vesszük észre, hogy sehol sem tartunk ezekkel a tervekkel. Ilyekor elgondolkodunk: hogy lesz ebből sikeres év?! Lehet, hogy veled is megtörtént már ez. Ha azt akarod, hogy az idén másképp legyen, érdemes felkészülni rá! Jelentkezz az eseményre, ahol eszközöket és inspirációt kapsz a tudatos évtervezéshez! Találkozunk? Részletek Jegyek
  • 2022.03.07Hetes Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. A képzés 3 héten keresztül, 2 hétköznap este valósul meg. Igény esetén 3 munkanapra is szervezhető. Részletek Jegyek
  • 2022.04.22BEMUTATKOZIK A teamwork2022 Képzelj el egy olyan kétnapos csapatépítő képzést, amely minden részletében a Te vállalati csapatodról szól. Jelentkezzetek az ország első csapatépítő eseményére, amelyre háromfős vállalati csapatokat várunk! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter