Megjelent: 12 hónapja

Projektvezető jelentése

A projektvezető felelőssége az adott feladat (projekt) elkészüléséhez szükséges munka koordinálása. Az ő feladata, hogy a projekt céljai megvalósuljanak.

images

A projektvezető felelőssége, hogy a projekt a megfelelő minőségben, határidőre és a büdzsét tartva elkészüljön. Általában neki kell közvetítenie az ügyfél, a cégvezetők és a projekten dolgozó munkavállalók között. Ennek a vezetői feladatnak az ellátásához általában sokrétű kompetenciákra van szükség, hiszen szakmai és vezetői készségekre, képességekre egyaránt szükség van.

A projekt folyamán biztosítania kell a hatékony együttműködést a résztvevők között, át kell látnia a teljes folyamatot az elejétől a végéig. Ehhez azon kívül, hogy képes legyen magas szinten tervezni, szükséges kiváló kommunikációs készség, feladatfókusz, felelősségvállalás és persze az adott területen kiemelkedő szakmai tudás is, annak ellenére, hogy az operatív megvalósítás nem az ő feladata.

Projektvezetői állásajánlatainkat ITT találja.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter