kapubanner for mobile
Megjelent: 3 hete

A Lego régiós vezetője lett az év külföldi vállalatvezetője Magyarországon

Chresten Bruun, a Lego Csoport régiós gyártói területi vezérigazgatója nyerte el az Év Külföldi Vállalatvezetője (Expat CEO of the Year) címet a Budapest Business Journal éves díjátadó gáláján, amelyet március 23-án rendeztek meg Budapesten.

Chresten Bruun expat ceo of the year BBJ -

Az első gálára 2015-ben került sor. A díjat annak a Magyarországon dolgozó és élő külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az előző évben a legtöbbet tett a magyar gazdaság fejlődéséért és nemzetközi elismertségéért.

Az Év Expat CEO-ját egy öttagú szakmai zsűri választja ki a gála napján, mindössze 30 perccel a gála kezdete előtt. A zsűri tagjai a kezdetektől fogva részt vevő Lippai-Nagy Írisz, a Magyar Amerikai Kereskedelmi Kamara vezérigazgatója; Joó István, a HIPA vezérigazgatója, Sávos András, a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; és Román Balázs, a BBJ vezérigazgatója. A zsűri ötödik helyét az előző évi cím nyertese foglalja el, vagyis Veronika Spanarova, a Citi ügyvezető igazgatója is részt vett az utódja kiválasztásában.

Tíz éve ismerik el az expat üzleti közösség erőfeszítéseit

Miután a vendégek befejezték a gálavacsora főfogását, az est házigazdája, a BBJ főszerkesztője, Robin Marshall bemutatta az idei jelölteket: Arne Klehnt, a Budapesti Marriott Hotel vezérigazgatóját; Raffaella Claudia Bondit, a Roche gyógyszeripari vezérigazgatóját; valamint Chresten Bruunt, a Lego Csoport EMEA gyártói területi vezérigazgatóját.

A Budapest Business Journal az Év Külföldi Vállalatvezetője díj mellett egy üzleti vezetőt vagy egy alapítvány vezetőjét is díjazza a Közösségi Díjjal, amit a sokszínűség, a befogadás, a fogyatékosság vagy a fenntarthatóság terén tett erőfeszítéseiért.

Idén két vállalatvezetőt választottak ki a díj nyerteseinek, Heiszler Gabriellát, a SPAR Magyarország elnök-vezérigazgatóját, és Arne Klehnt, a Budapesti Marriott Hotel vezérigazgatóját.

A díj idén második alkalommal került átadásra, első alkalommal Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary Zrt. és a HBLF elnöke nyerte el.

A 2024-es jelöltek mindegyikét bemutató három videó vetítése után a színpadra érkező tavalyi győztes Veronika Spanarova egy borítékot vitt magával, amely a győztes nevét tartalmazta. Kiderült, hogy az idei Külföldi Vállalatvezetője Díját Chresten Bruun nyerte.

A díjazottak és a zsűri
A díjazottak és a zsűri

 

 

  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek