kapubanner for mobile
Megjelent: 11 hónapja

A minőségi telefontok tökéletes védelmet nyújt

Ma már elmondhatjuk, hogy a telefonunk olyan, mint egy személyi asszisztens, hiszen az élet minden területén a segítségünkre van. Használhatjuk a munkánkhoz, intézhetjük vele a hétköznapi dolgainkat, hiszen mindig kéznél van. Fontos a számunkra, ezért célszerű megfelelő védelemmel ellátni.

telefon mobil smart-

Univerzális tok vagy típusazonos tok?

Az utóbbi években a telefontokok számtalan változata jelent meg a piacon. Eleinte univerzális tokokat lehetett kapni a készülékekre. Napjainkban szinte bármely típusú készülékhez lehet típusazonos tokot vásárolni, amelyek minden ponton tökéletesen illeszkednek az eszközhöz, közben pedig a különböző funkciókat sem akadályozzák. A minőségi tok segíti a telefon használatát, hozzájárul az esztétikus megjelenéshez, ugyanakkor megvédi a mechanikai sérülésektől. 

A SmartDiszkont webáruházban sokféle divatos telefon tok található, amelyek közül érdemes a telefonhoz passzoló, színben, mintában az ízlésünknek megfelelő terméket választani. Az univerzális tok ugyanis éppen azért, mert több eszközhöz is alkalmassá tették, nem fog pontosan illeszkedni mindegyik készülékre. Bele lehet tenni ugyan, de az nem fogja mindenhol szorosan rögzíteni. 

iPhone tok a biztonságért

Az Apple készülékei a világ legjobb és legfejlettebb telefonjai közé tartoznak. Ez az árukban is tükröződik, ugyanakkor értékállóságuk a mai napig a legjobb az okoseszközök között. A csúcstechnológiás gyártási folyamat során azonban olyan alapanyagokból készülnek, amelyek nagyon sérülékennyé teszik őket. Emiatt nem célszerű ezeket az eszközöket telefontok nélkül használni, mert egy leejtés már végzetes lehet a számukra. A képernyő megrepedése jelentős kárt jelent egy ilyen készülék esetében. 

A telefon vásárlásakor tehát azonnal válasszunk hozzá megfelelő tokot is, hogy nyugodtan használatba vehessük a készüléket, egy minőségi iPhone tok kívülről kemény héjból, belülről puha anyagból készül, így elnyeli az ütéseket, védve a szoftveres részt is. 

Manapság már az összes színben, kialakításban találunk iPhone tokot a telefonunkra, még a kedvenc divatmárkánkhoz vagy filmsorozatunkhoz kapcsolódó “tematikus” típusokat is. A SmartDiszkontnál egy új készülék vásárlásakor megtaláljuk a legújabb típusokhoz tartozó termékeket, de ha a régebbi készülékünknek szeretnénk más dizájnt adni, erre is van lehetőségünk.

Az iPhone tok további előnyei

Az ütésálló iPhone tok tökéletesen illeszkedik, és minden nyílás a megfelelő helyen van rajta. Megvédi a telefont a portól, szennyeződésektől, mechanikai hatásoktól. Ha az Apple tok flipes, akkor behajtott állapotban a kijelzőnek is tökéletes védelmet nyújt. Ütésállósága révén csökkenti a készüléket ért sokkhatást, így nem kell attól tartanunk, hogy használhatatlanná válik az értékes eszközünk. 

Érdemes olyan tokot választanunk, amellyel a mindennapos használatból eredő esetleges sérülésektől megóvhatjuk, illetve amely által hosszú élettartamot biztosíthatunk a professzionális készüléknek.

  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek