Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

A mobilitást népszerűsítik az európai foglalkoztatási napokon

Hétfőn kezdődött és szombatig tart az idei "európai foglalkoztatási napok" elnevezésű rendezvény. Ez az egész unióra kiterjedő kezdeményezés Európa több mint 230 városában, mintegy 500 eseményen nyújt találkozási lehetőséget a munkáltatóknak és az álláskeresőknek.

images

NEXON_PORT dolgozói és vezetői HR önkiszolgáló rendszer

Az e-HR-megoldások új generációja Vonja be munkatársait a HR-folyamatokba, hogy egyszerűbbé, pontosabbá és papírmentessé tegye az adminisztrációt. Űrlapok, jelenléti ívek kitöltése és aláírása egy kattintással. Személyre szabott ügyintézés, javuló elégedettség és belső kommunikáció. online HR-ügyintézés, 24/7 eléréssel sztenderdizált HR-folyamatok elektronikus aláírással kinyomtatható formanyomtatványok vezetői HR-feladatok támogatása intuitív felhasználói felület


További információ

A foglalkoztatási napok célja, hogy bevigye a köztudatba az európai munkavállalási mobilitás lehetőségeit, és a munkáltatók és a munkakeresők között közvetlen kapcsolatot teremtsen. Az esemény az elmúlt év sikeres, 150 000 látogatót vonzó európai állásbörzéinek folytatása.

- A foglalkoztatási napok az EU foglalkoztatási és növekedési stratégiájának gyakorlati megvalósulása. Ösztönzi a foglalkoztatási mobilitást szerte Európában, és erősíti a gazdasági növekedést - mondta Vladimír Spidla, foglalkoztatásért, szociális ügyekért és esélyegyenlőségért felelős biztos. A rendezvény - tette hozzá - segíti a munkáltatókat az állások betöltésében, a munkakeresőket pedig az elhelyezkedésben. - Az, hogy Európa-szerte dolgozhatunk, jó az egyének, jó az üzleti szféra, jó az EU minden lakosa számára - mondta.

A foglalkoztatási napokat az EURES-szel - a több mint 750 foglalkoztatási mobilitási tanácsadó hálózatából álló, egész Európára kiterjedő foglalkoztatási szolgálattal - együttműködésben szervezik. Az európai foglalkoztatási mobilitás fokozását célul tűző események - állásbörzék, szemináriumok és szakmai műhelyek - Európa több mint 230 városában zajlanak. Szervezetek széles skálája vesz részt az eseményen: helyi vállalkozások, állami és magán foglalkoztatási szolgálatok, szakszervezetek, egyetemek, oktatási és képzési központok, valamint kereskedelmi kamarák.

A brüsszeli foglalkoztatási napokat idén első alkalommal rendezik az Európai Bizottság központi épületében, a Berlaymont-épületben, ahol 60 munkáltató várja potenciális új munkatársait.Follow hrportal_hu on Twitter