Megjelent: 13 éve

A reformokat támadják a brit orvosok

A brit orvosok azzal fenyegetőznek, hogy általános támadást intéznek az országos egészségügyi szolgálat megreformálását célzó kormányprogram ellen, amiért az "nem felel meg a céljának", és árt a betegeknek.

Több száz orvos vesz részt a Brit Orvosi Szövetség (BMA) négynapos konferenciáján, ahol a reform is górcső alá kerül. A BAM közzétette annak az országos felmérésnek az eredményét, amelyet ezer brit polgár körében végeztek. A felmérés kimutatta, hogy a válaszadó brit polgárok 42 százaléka úgy érzi, az országos egészségügyi szolgálat az utóbbi tíz évben semmit sem javult.

A konferenciára beterjesztett indítványok egyike pedig arra mutat rá, a munkáspárti kormány megvető módon hagyja figyelmen kívül az orvosok véleményeit.

Világgazdaság Online
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter