Megjelent: 7 éve

A topmenedzsereket a pénznél is jobban motiválják a kihívások

A magyarországi felső vezetők számára a jövedelem kevésbé számít, a kihívás és a függetlenség jobban motiválja őket - írja a Napi Gazdaság.

Magyarországon a felsővezetők számára a munkahelyi elégedettségét fő tényezői közé a kihívás (70 százalék), a függetlenség (54 százalék) és a cégkultúra (52 százalék) tartozik, míg a jövőbeni lehetőségeket 47 százalékuk nevezte meg - derül ki Stanton Chase, a világ egyik vezető, globális, felső vezetőkre szakosodott fejvadász cége felmérésből.

A specialisták megtartását és felkutatását tartják a legnehezebb személyzeti feladatnak (50 százalék), az alkalmazottakkal és felsővezetőkkel könnyebb dolguk van.

Napi Gazdaság
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter