Megjelent: 13 éve

Állásbörze lesz a Nyíregyházi Főiskolán

Állásbörzét tartanak április 3-4-én a Nyíregyházi Főiskolán. A kétnapos eseményen az álláskínálók széles választékából válogathatnak a munkakeresők.

A rendezvény a főiskola Bessenyei Aulájában lesz, ahol mindkét napon 9:00-17:00-óráig tart az álláskínálók kiállítása. A rendezvény programja a kiállítók és a hallgatók igényeihez igazodva egy sokszínű munkaerő-piaci kavalkádot kíván megteremteni.

"Ez egy teljesen új kezdeményezés, amely a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósul meg. Rendezvényünk célja, hogy a hallgatókhoz közvetlenül eljusson a régió munkaerő-piaci szereplőinek állásajánlata, vagy szakmai gyakorlati lehetőségei" - mondta el Balogh Zoltán, az eseményt szervező, Nyíregyházi Főiskola Karrier Irodájának projekt vezető menedzsere.


edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter