Megjelent: 5 hónapja

Az Eventrend Group bérli tovább a Spoon étteremhajót

Az Eventrend Group égisze alatt folytatja augusztus 20-tól Budapest emblematikus rendezvény- és étteremhajója, a Spoon the Boat.

images

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.

A Spoon csökkentett üzemmódban, augusztus közepétől kezdi meg ismét a működését mint rendezvényhelyszín.

Az 1600 négyzetméteres Spoon télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal várja a vendégeket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására képes, alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezésére is.

Az Eventrend Group alapítói - Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán - meg vannak győződve arról, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egyben lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek. Ezért az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik.

  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Fókuszban a megélhetési juttatások! A koronavírus-járvány a vállalatoknál talán a HR-es szakembereknek adta a legtöbb megoldandó feladatot. Olyan nehézségekkel kellett szembenézniük, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Nem maradt ki a kihívások sorából a dolgozói juttatások témája sem: a tapasztalat azt mutatta, hogy a pandémiás időszak alatt a cégek jelentős része nem tudta kiadni a juttatásokat a korábban megszokottak szerint. Egy gyorsan változó, bizonytalan piaci és jogi környezet komoly rugalmasságot igényelt és igényel a mai napig a munkáltatók részéről. A cégek számára elengedhetetlenné vált, hogy újragondolják korábban alkalmazott, bevált megoldásaikat, és olyan rendszert hozzanak létre, amelyet – az igények igen dinamikus, folyamatos változása okán – a későbbiekben is viszonylag könnyen tudnak alakítani, módosítani. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Csaló munkaerő-közvetítők garázdálkodnak - figyelmeztet a Trenkwalder

Külföldi munka ígéretével próbáltak pénzt kicsalni gyanútlan álláskeresőktől magukat a Trenkwalder munkatársainak kiadó csalók - figyelmeztet a... Teljes cikk

Négynapos munkahetet vezet be az Unilever Új-Zélandon

Az Unilever bevezeti a négynapos munkahetet, ezzel növelve a dolgozók jólétét és nem utolsó sorban a termelékenységet. Először Új-Zélandon lépik... Teljes cikk

Mosonyi György nevét viseli a Mol új kutatás-fejlesztési központja

Tízmillió euró beruházással új kutatási és fejlesztési központot adott át a Mol Százhalombattán a Dunai Finomítóban - közölte az olajipari társaság. Teljes cikk