Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Az ország 18 megyéjében lesz félpályás útlezárás

Nógrád megye kivételével minden megyében lesz hétfőn félpályás útlezárás a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok sztrájkjához kapcsolódóan - derül ki a rendőrség összesítéséből. A legtöbb útlezárás Tolna megyében várható.

A rendőrség honlapján található összeállítás arról tanúskodik, hogy az útlezárásokat szervezők a legtöbb esetben szolidaritási demonstrációként hirdették meg akcióikat, egyetértve a Liga Szakszervezetek társadalombiztosítási követeléseivel.

Több esetben általánosabban fogalmaztak, a bejelentésben azt írták, hogy a kormány politikája, intézkedései ellen tiltakoznak.
A legtöbb útlezárás Tolna megyében lesz, ahol nyolc helyszínen tiltakoznak az egészségügyi reform, az egészségbiztosítási pénztár magánosítása ellen. Baranyában hét, Hajdú-Bihar megyében pedig hat útszakaszt zárnak le hosszabb-rövidebb időre.

Öt-öt helyszínen lesz félpályás útzár Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében, négy-négy helyszínen tiltakoznak Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Három helyen tiltakoznak Békés megyében, két-két helyszínen Borsod-Abaúj-Zemplén és Veszprém megyében. Egy-egy útszakaszt zárnak le hétfőn Heves, Komárom-Esztergom, Vas és Zala megyében.
  • 2021.03.08 Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés képzés A képzés célja a szervezeten belül eredményes és hatékony kommunikáció feltételeinek és eszközeinek megismerése és begyakorlása, a résztvevők kommunikációs kultúrájának fejlesztése - A személyes és a vezetői kommunikáció hatásfokának és eredményességének javítása - A szervezeten belül eredményes és hatékony együttműködés és konfliktuskezelés alapjainak megismerése Részletek Jegyek
  • 2021.03.092 Napos Scrum Master Képzés, Élő videokonferenciás A Scrum Master az agilis transzformációk kulcsembere. Olyan Servant Leader szerepkört takar, amelyben a fejlesztő csapatok segítőjeként, mentoraként a jó hangulatú, eredményes munkavégzés megteremtéséért felel e szakember és módszertani szakértőként segíti a projekt munka előrehaladását, jó minőségben, határidőre történő teljesítését. Képezd át magad Scrum Masterré! Részletek Jegyek
  • 2021.03.11 Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE (live) Képzésünkön fél napban a LinkedIn, fél napban pedig a Facebook toborzási praktikáiról tanulhat. Délelőtt kitérünk a LinkedIn személyes profil szerepére, a vállalati oldal fontos elemeire, a karrieroldalra, oldal analitikákra, továbbá megtanulhatja, hogyan kell felépíteni a kapcsolati hálót, és hogy hogyan érdemes a tartalmakat előállítani. Facebook témánkban szó lesz a hiteles és hatékony kommunikálásra alkalmas Facebook oldalról és a kampánykezelés előtti lépésekről. Mindezt interaktív, gyakorlatias módon, egyéni kérdések megválaszolásával bonyolítjuk le. Részletek Jegyek
  • 2021.03.302 Napos Agilis Képzés HR szakembereknek, élő videokonferenciás A képzés elsősorban toborzással, talent managementtel és képzéssel foglalkozó, agilis átalakulást segítő HR szakembereknek szól, akik szeretnék megérteni, mi az üzleti és IT területek elvárása az agilis transzformáció során. Bemutatjuk, hogyan tudnának hatékony támogatói és partnerei lenni az agilis átalakulásban részt vevő csapatoknak, és hogyan tudják megtalálni a szervezethez leginkább illő, megfelelő kompetenciákkal bíró agilis jelölteket. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter