Megjelent: 12 éve

Dr. Bodó Péter, a HSZOSZ Coaching Tagozatának elnöke

1952. szeptember 6-án született Szegeden. 1981-ben jogi diplomát szerzett a szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán.

1984-ben külföldi munkavállalási engedéllyel családjával Ausztriába költözött, ahol a Generali Biztosítónál dolgozott 1991-ig, a Burgenlandi tartomány igazgatójaként. Ez alatt az idő alatt vállalatvezetési tanácsadói képzettséget szerzett az Osztrák Gazdasági Kamaránál. 1991-től az LBG Gazdasági Tanácsadó Vállalkozás szerződtette nemzetközi vállalkozásvezetési tanácsadóként.

Szakmai ismereteit a 80-as évek végétől a humanisztikus pszichológia különböző területein végzett tanulmányok és trénerképzések során gyarapította Ausztriában, Németországban és Olaszországban. Speciális képzettségeket és gyakorlatot az Alexander Lowen féle testterápia, a csoportdinamika, az imaginációs-, transz- és meditációs technikák, a légzésterápiák és Rebirthing, a moderációs technikák, a nagycsoportok vezetése (RTSC, Open Space és jövőkonferencia), az életvezetés, valamint a business- és menedzsment coaching területén szerzett.

1993-ban - feleségével, Horváth Valériával - Dr. Bodó Training & Consulting néven Ausztriában és Magyarországon önálló vállalkozást alapított, amely Magyarországon, német nyelvterületen, valamint Szlovákiában tevékenykedik. A cég az Európai Coaching Szövetség magyarországi képző intézeteként 2007 őszétől Business- és Management Coach képzést indított.

Súlyponti témája - amelyekben több előadást tartott konferenciákon, és különböző rendezvényeken - a változásmenedzselés és annak emberi tényezői, valamint ezzel szoros összefüggésben a spiritualitás és etikai értékek szerepe a vállalkozásokban.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter