Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Egyesült három dél-dunántúli buszos szakszervezet

Szolidaritás néven egyesült három, dél-dunántúli volántársaságnál működő érdekvédelmi szervezet, az új szakszervezet választmánya pénteken hagyta jóvá az egyesülést - közölte a Szolidaritás elnöke az MTI-vel.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) október 14-én a Kapos Volán Autóbusz-közlekedési Szakszervezetből alakult meg, amelyhez később csatlakozott a Gemenc Volán Zrt.-nél működő Dám és a Pannon Volán Zrt.-nél működő Pannon Autóbusz-közlekedési Szakszervezet.

A dél-dunántúli régióban ezáltal több mint ezerfős tagsággal rendelkező, a munkáltatótól független egységszakszervezet veheti fel a "harcot" a munkáltatókkal, illetve a munkavállalókra és a szakszervezetekre hátrányos, új munkatörvénykönyv következményeivel - mondta az MTI-nek Dobi István, a SZAKSZ elnöke.


  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ideiglenesen leáll a Hankook rácalmási gumiüzeme

A csökkenő kereslet miatt a Hankook valamennyi gyára megtelt, nem képes újabb termékek tárolására. Teljes cikk

Nincs elég ember, leterheltek a kiskereskedelmi dolgozók az év végi hajrá előtt

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint 6 ezer ember hiányzik a területről. Teljes cikk

Így hat a munkaerőpiacra a magyarok egészségi állapota

A XXI. Pénzügyi Csúcstalálkozón a magyar egészségügy jövője volt a téma. Teljes cikk