Megjelent: 12 éve

Elhunyt Győriványi Sándor, a rendszerváltás utáni első munkaügyi miniszter

81 éves korában elhunyt Győriványi Sándor, a rendszerváltás utáni első munkaügyi miniszter - közölte Győriványi Sándorné, a néhai kisgazda politikus felesége.

Győriványi Sándor megszakításokkal 1945 óta volt a Független Kisgazdapárt tagja. 1990-ben Antall József nevezte ki munkaügyi miniszterré, 1991-ig maradt ezen a poszton.

Az Országgyűlésben az FKGP-frakciót vezette 1992-től 1994-ig, majd 1998-ig frakcióvezető-helyettes, illetve a szociális és egészségügyi bizottság alelnöke volt.

A gyászszertartás várhatóan január 20-a után lesz a pesthidegkúti remetekertvárosi temetőben Budapesten.

Független Hírügynökség/hirtv.hu

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter