Megjelent: 12 éve

Elköltözött a Philips

A Philips Magyarország Kft. szeptember 1. napjával az Office Garden irodaházba költözött. A vállalat irodáira vonatkozó globális koncepció értelmében a Philips Magyarország Kft. egy olyan irodaterületet keresett, ahol a dolgozókat egy emeleten, és a munkaállomásokat egymástól kevésbé elkülönítve tudja elhelyezni.

A hosszas keresés és tárgyalási folyamat után a vezetőség az Office Garden mellett döntött, melynek tulajdonosa a chicagói székhelyű Heitman csoport.

Mészáros Zoltán, a Philips ügyvezetője elmondta, hogy nagyon elégedett volt az irodabérleti tranzakció összes résztvevőjével. A GVA Robertson, mint a tulajdonos képviselője mindvégig igen rugalmas volt. A kivitelező cég és alvállalkozói pedig rekord gyorsasággal építették ki a közel 2000 m2-es irodaterületet. Szalma Péter, a GVA Robertson vezető ingatlantanácsadója kifejtette, hogy a tulajdonosi csoportnak nagy örömére szolgál, hogy Csehország után immár Magyarországon is az ő bérlőjük a Philips, aki az irodapiacon is egy igen jó kvalitású bérlőnek számít.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter