Megjelent: 5 éve

Évente két nap, amikor minden a HR-ről szól - 12. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás

A Personal Hungary idén immár 12. alkalommal várja szakmai közönségét, ahol egy teljesen új helyszínen, a Millenáris „B” épületében kínál lehetőséget a látogatók számára, hogy a HR területéről érkező kollégákkal, szakemberekkel találkozzon!

A megváltozott helyszín kiváló körülményeket és új lehetőségeket biztosít a szakmai eseményhez, ugyanakkor ez csak egy, a számos újdonság közül. A több mint 60 előadás nem csak sokrétű, magas szintű tudás elsajátítását segíti elő, hanem világos áttekintést nyújt az aktuális piaci folyamatokról. A Personal Hungary ideális terepet kínál tréningek megrendezésre, amelynek köszönhetően a látogatók profitálhatnak a szakma képviselőinek tapasztalataiból.

A Personal Hungary vendégelőadói

Vendégelőadóink között köszönthetjük ismét Dr. Baracskai Zoltánt és Dr. Mérő Lászlót, akik az utóbbi években mindig nagy sikert arattak előadásaikkal.
Baracskai Zoltán

Kiemelt előadóink között szerepel Orosz Györgyi közösségépítő, kommunikációs tréner; Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója; valamint Jonathan Cambell, a Social Talent alapítója is a közönség elé lép.

Újdonságok

A HSZOSZ szervezésében a Szakkiállításon a HR Innovátor Díj átadására is sor kerül. Ennek eredményhirdetését és záró eseményét a VIP Lounge-ban rendezik meg, ahol a két nap során kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt! A MeetingPoint programjai remek lehetőséget biztosítanak a szakma képviselői között tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre. Az itt elhangzó előadások leginkább kötetlen beszélgetések formájában kiváló alkalmat nyújtanak a mindennapi gyakorlat során felmerülő konkrét szakmai problémák megvitatására. A MeetingPoint témáit idén is Dr. Bodó Péter, az Európai Coaching Szövetség alelnöke moderálja.

A 2015-ös évben egy hét fős szakértőkből álló csapat gondoskodik arról, hogy a HR világát lefedve a jelenleg legaktuálisabb témák kerüljenek a középpontba. A hét szakértői terület egyike a „Corporate Health”, mely téma idén először kap nyilvánosságot a Personal Hungary keretein belül, Horváth Emil vezetésével. Kulcstémakörei a biztonságos munkavégzés, vállalati egészségmegőrzés, illetve a munkahelyi jóllét lesznek.

A „Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek” kapcsán a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatos témák szakértője Fata László lesz. A „Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés” keretében a koncepcionális fejlesztésről és a szervezetfejlesztésről Nagy Andrea beszél majd. A „HR Informatika” minden olyan témát lefed, melyben valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó. A téma szakértője Vendler Balázs. A „Kiválasztás – Toborzás” témaköréről Lipcsei András tart előadást. A szakértő a kiválasztási csatornától a toborzási módszertanokon át, a szűrési eszközön keresztül a fejlesztésig minden témát érinteni fog. Szabó Zsófia a „Változásmenedzsment”-ről beszél majd, hiszen manapság a szervezetek élete arról szól, hogy milyen módon tudnak alkalmazkodni a folyamatos változásokhoz. Dr. Fodor T. Gábortól mindent megtudhatunk a „Munkaügy, munkajog” világáról. A jog és a HR együttműködése a hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.

Látogatóinknak lehetősége nyílik online regisztrációra is, mellyel nem csak pénzt spórolhatnak meg, de mentesülnek a helyszínen a várakozási időtől is. A regisztráció itt érhető el.

Látogasson el Ön is Magyarország legjelentősebb és legtöbbeket megmozgató HR-es rendezvényére 2015. november 11-12-én a budapesti Millenáris „B” épületébe!
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Koronavírus: online távkonzultációk a Doktor24 orvosaival

A koronavírus és az ezzel összefüggő intézkedések kapcsán félelem, szorongás alakulhat ki a bizonytalanság, az elszigeteltség, a megváltozott... Teljes cikk

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM... Teljes cikk

A válságkezelő céges kommunikáció kulcsa - díjmentes webinár

A világban, és hazánkban kialakult szomorú helyzet mindnyájunknak új kihívásokat jelent. Olyan szituációkkal kell megbirkóznunk, amikkel még sosem.... Teljes cikk