Megjelent: 5 éve

Évente két nap, amikor minden a HR-ről szól - 12. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás

A Personal Hungary idén immár 12. alkalommal várja szakmai közönségét, ahol egy teljesen új helyszínen, a Millenáris „B” épületében kínál lehetőséget a látogatók számára, hogy a HR területéről érkező kollégákkal, szakemberekkel találkozzon!

A megváltozott helyszín kiváló körülményeket és új lehetőségeket biztosít a szakmai eseményhez, ugyanakkor ez csak egy, a számos újdonság közül. A több mint 60 előadás nem csak sokrétű, magas szintű tudás elsajátítását segíti elő, hanem világos áttekintést nyújt az aktuális piaci folyamatokról. A Personal Hungary ideális terepet kínál tréningek megrendezésre, amelynek köszönhetően a látogatók profitálhatnak a szakma képviselőinek tapasztalataiból.

A Personal Hungary vendégelőadói

Vendégelőadóink között köszönthetjük ismét Dr. Baracskai Zoltánt és Dr. Mérő Lászlót, akik az utóbbi években mindig nagy sikert arattak előadásaikkal.
Baracskai Zoltán

Kiemelt előadóink között szerepel Orosz Györgyi közösségépítő, kommunikációs tréner; Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója; valamint Jonathan Cambell, a Social Talent alapítója is a közönség elé lép.

Újdonságok

A HSZOSZ szervezésében a Szakkiállításon a HR Innovátor Díj átadására is sor kerül. Ennek eredményhirdetését és záró eseményét a VIP Lounge-ban rendezik meg, ahol a két nap során kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt! A MeetingPoint programjai remek lehetőséget biztosítanak a szakma képviselői között tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre. Az itt elhangzó előadások leginkább kötetlen beszélgetések formájában kiváló alkalmat nyújtanak a mindennapi gyakorlat során felmerülő konkrét szakmai problémák megvitatására. A MeetingPoint témáit idén is Dr. Bodó Péter, az Európai Coaching Szövetség alelnöke moderálja.

A 2015-ös évben egy hét fős szakértőkből álló csapat gondoskodik arról, hogy a HR világát lefedve a jelenleg legaktuálisabb témák kerüljenek a középpontba. A hét szakértői terület egyike a „Corporate Health”, mely téma idén először kap nyilvánosságot a Personal Hungary keretein belül, Horváth Emil vezetésével. Kulcstémakörei a biztonságos munkavégzés, vállalati egészségmegőrzés, illetve a munkahelyi jóllét lesznek.

A „Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek” kapcsán a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatos témák szakértője Fata László lesz. A „Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés” keretében a koncepcionális fejlesztésről és a szervezetfejlesztésről Nagy Andrea beszél majd. A „HR Informatika” minden olyan témát lefed, melyben valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó. A téma szakértője Vendler Balázs. A „Kiválasztás – Toborzás” témaköréről Lipcsei András tart előadást. A szakértő a kiválasztási csatornától a toborzási módszertanokon át, a szűrési eszközön keresztül a fejlesztésig minden témát érinteni fog. Szabó Zsófia a „Változásmenedzsment”-ről beszél majd, hiszen manapság a szervezetek élete arról szól, hogy milyen módon tudnak alkalmazkodni a folyamatos változásokhoz. Dr. Fodor T. Gábortól mindent megtudhatunk a „Munkaügy, munkajog” világáról. A jog és a HR együttműködése a hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.

Látogatóinknak lehetősége nyílik online regisztrációra is, mellyel nem csak pénzt spórolhatnak meg, de mentesülnek a helyszínen a várakozási időtől is. A regisztráció itt érhető el.

Látogasson el Ön is Magyarország legjelentősebb és legtöbbeket megmozgató HR-es rendezvényére 2015. november 11-12-én a budapesti Millenáris „B” épületébe!
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Fókuszban a megélhetési juttatások! A koronavírus-járvány a vállalatoknál talán a HR-es szakembereknek adta a legtöbb megoldandó feladatot. Olyan nehézségekkel kellett szembenézniük, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Nem maradt ki a kihívások sorából a dolgozói juttatások témája sem: a tapasztalat azt mutatta, hogy a pandémiás időszak alatt a cégek jelentős része nem tudta kiadni a juttatásokat a korábban megszokottak szerint. Egy gyorsan változó, bizonytalan piaci és jogi környezet komoly rugalmasságot igényelt és igényel a mai napig a munkáltatók részéről. A cégek számára elengedhetetlenné vált, hogy újragondolják korábban alkalmazott, bevált megoldásaikat, és olyan rendszert hozzanak létre, amelyet – az igények igen dinamikus, folyamatos változása okán – a későbbiekben is viszonylag könnyen tudnak alakítani, módosítani. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ágyban, párnák közt, avagy a home office árnyoldalai

Ez az év sok mindenre megtanít bennünket, olyasmikre is, amit eddig is tudtunk, csak nem fordítottunk rá elég figyelmet. Persze, az oviban mindenki... Teljes cikk

Energiahatékonyság a gyakorlatban

Az energiahatékony működés a vállalatok számára rendkívül fontos, hiszen a környezetvédelem mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy... Teljes cikk

Bérszámfejtés outsourcing - mikor, miért, mit és kinek?

Bérszámfejtésre minden vállalkozásnál szükség van, ahova legalább egy alkalmazott be van jelentve - a kérdés így nem az, hogy bérszámfejtésre... Teljes cikk