Megjelent: 1 éve

Harmadszor lett családbarát munkahely a MAVIR

Az előző két év sikeres pályázata után harmadszor is Családbarát Munkahely lett a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.

images

A cég idén az „Állítsunk valódi példaképeket gyermekeink elé!” című pályázatával érdemelte ki 2018-ban is a nagyvállalati kategóriában a Családbarát Munkahely címet.

Idén immár nyolcadik alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő azt a nyílt pályázatot, amely a családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését támogatja.
A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A MAVIR pályamunkája ismét sikert aratott. A cég a tavalyi, szintén sikeres pályázatában a nagyvállalat segítséget nyújtott a stressz kezelésében. Idén is ezt a vonalat folytatva, a gyerekneveléshez nyújt segítséget.

Egy olyan talkshowt szervez a társaság, amelyen a szülők együtt vehetnek részt a gyermekeikkel. Olyan embereket hívnak meg, akiknek a teljesítménye valódi értéket képvisel, akik példaképként állhatnak színpadra. Őket hallgatva, látva a gyerekek és szüleik is tartalmas, változatos élményeket kaphatnak, ugyanakkor beláthatják, hogy nemcsak az Instagram és a Facebook „sztárjai” a követendő példák. A cél, hogy a MAVIR ZRt. megmutathassa a munkavállalók gyermekeinek, hogy igenis létezik a virtuálistól eltérő valódi világ, valódi emberekkel, valódi teljesítményekkel!

MTI
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter