kapubanner for mobile
Megjelent: 12 éve

Holnap nyitja kapuit a HR-esek csúcstalálkozója

Újdonságokkal és rekord számú felsővezetővel találkozunk november 14-15-én a legnagyobb hazai humánerőforrás-menedzsment szakkiállításon.

A kapcsolatok és ismeretek jelentik a HR vezetők legfontosabb munícióját. A legnagyobb hazai HR szakkiállításon bízvást feltölthetik az eszköztárukat. Öt pódiumon két nap alatt 120 sikeres vállalati vezető, valamint a kultúra és sport kiemelkedő személyiségei osztják meg inspiráló gondolataikat. Mellettük a legsikeresebb HR szolgáltatók standjai adnak ízelítőt a szakma újdonságaiból. Két díjkiosztó is fokozza az izgalmakat.

Az idei Personal Hungary újdonságaiban jelentős szerepet játszik, hogy júliusban a Deutsche Messe, a CeBIT szakkiállítás tulajdonosa és rendezője lett a spring többségi tulajdonosa. Kiemelt figyelmet kap a HR informatika és infokommunikáció trendjeinek, lehetőségeinek sokoldalú bemutatása. Az IBM, az Oracle és az SAP vezetői mellett a szakma elismert szereplői beszélnek a legérdekesebb újdonságokról a standokon és az előadásokon.

A megnyitó napján, november 14-én délelőtt kerül sor a 2012 Legjobb Szervezetfejlesztési Projektje Díj átadására. A díjért kiírt pályázatot a Personal Hungary és a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága együttesen hirdette meg. Válságos időkben valódi eredményeket felmutató projektekkel lehetett pályázni. A győztes a Personal Hungary vezetőjétől és a Zsűri elnökétől veszi át a díjat.

A versenyről szól, de másképp, Görgényi István vállalati tanácsadó, olimpiát nyert vízilabdaedző és világbajnok vízilabda játékos, aki a kiállítás első délelőttjén bemutatja az általa kidolgozott Vadászterület Módszert. A verseny és/vagy együttműködés örök dilemmája megragadó előadásban kerül tálalásra.

Komoly "összecsapások" várhatók a kiállítás mindkét napján sorra kerülő Szembesítő Show-n, ahol vállalati első számú vezetők nézetei csapnak össze HR vezetők véleményével a motiváció és ösztönzés, a válság okozta szervezeti változások, valamint a minőségi cserék és tehetség menedzsment sok vitát kiváltó gyakorlatai kapcsán.

A művészet és olimpiai sport kiemelkedő személyiségei közül idén Varnus Xavér, Storz Botond, Mocsai Lajos, Szántó Imre és Harcsa Zoltán vall a művészet és sport menedzsment kérdéseiről.

A 10 felsővezető 200 percben programon a felsővezetők magányossága és karrierlehetőségei ugyanúgy szóba kerülnek majd, mint a válság kapcsán változó vezetési filozófiák és mindennapi gyakorlatok. A kerekasztal mellett a MAPI Zrt., a McDonalds, a Novartis, Grundfos, az Oracle Magyarország, a Gablini, a Hungária MedM, a GS1 Magyarország, a Business Coach Kft. és az FGSZ Földgázszállító Zrt. elsőszámú vezetőivel találkozhatunk.

A szakkiállítást Női Fórum zárja, amelyen kiderül, mely vállalatok a Legjobb Női Munkahely pályázat díjazottjai 2012-ben. A legjobb gyakorlatok mellett olyan kérdésekre kaphatunk válaszokat, hogy: Mi különbözteti meg a vállalati egészség programokat? Mi számít pénzkidobásnak és mi a megtérülő, értelmes befektetés?

A Personal Hungary immár 9. éve kiváló lehetőség arra, hogy a szakmai képviselői két nap alatt átfogó képet kapjanak az aktuális HR szolgáltatói piacról, megismerkedjenek az újdonságokkal, és beszélgessenek a hazai vállalatvezetők, HR-vezetők legkiválóbbjaival. A szervezők szerint több mint 2000 látogató várható a legnagyobb hazai humánerőforrás-menedzsment szakkiállításra.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Szijjártó Péter a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet főigazgatójával tárgyalt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) főigazgatójával, Gilbert F.... Teljes cikk

Navracsics Tibor: egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni,... Teljes cikk