Megjelent: 4 éve

Ingatlan adásvételben az első

Hogyan legyen honlapunk tartósan, hirdetések és felesleges költések nélkül a Google top 3 helyezettje között? A BP Digital SEO ügynökség szakmai csapata bemutatja, hogy egy olyan nagy versennyel rendelkező, népszerű területen, mint a jogi szakma, hogyan értek el kiemelkedő eredményeket a BP Legal jogi oldal számára.

Valós versenyben valós eredmények SEO-val

A magas lakásárak ellenére az ingatlanpiac dübörög, és bár az AirBnB szolgáltatások a pandémia idejére visszaszorultak, a lakásárak tartják magukat és rengetegen választják ezt az időtálló befektetési formát. Aki pedig ingatlan adásvételben gondolkodik, annak bizony szüksége lesz szakszerű jogi segítségre.

“A hatályos jogszabályok alapján Magyarországon ingatlan eladása és vásárlása kizárólag ügyvéd által ellenjegyzett magánokirat vagy közjegyző által elkészített közokirat segítségével történhet. Ellenkező esetben a földhivatal nem jegyzi be a vevő tulajdonjogát az ingatlan-nyilvántartásba.”

Egy jogi oldalnak tehát, aminek portfóliójában domináns vagy csak szerepel az adásvételi képviselet, nem mindegy, hogy a célközönség online keresései alkalmával hogyan és hol jelenik meg a Google találati listáján. Az emberek túlnyomó többsége a felmérések szerint ugyanis a találati lista első oldaláról választ szolgáltatást, és tudat alatt is a legvonzóbbak azok, akik ebben a versenyben is dobogósak, hiszen biztosan nem véletlenül foglalnak helyet a prémium vonalban.

A BP Legal meghódította a találati listát

A BP Legal egy Budapest központú jogi tanácsadással foglalkozó vállalkozás, mely a hagyományos ügyvédi szolgáltatásokat ötvözi a modern, innovatív megoldásokkal, megfelelve korunk kihívásainak.

Lehet szó ingatlan adásvételről, cégalapításról vagy komplikáltabb adatvédelmi kérdésekről, a BP Legal felkészült ügyvédi csapata mindenre megtalálja a legmegfelelőbb jogi megoldást ügyfelei számára.

Hogyan növekedett az oldalunk?

Kb. két év alatt a BP Legal az egyik leglátogatottabb online jogi oldallá nőtte ki magát, és hónapról-hónapra növekszik az organikus látogatóinak száma. Ha csak az utóbbi egy évet vesszük is, több mint 340%-os forgalomnövekedés volt tapasztalható.

2020. február - 90 látogató

2021. február - 3.400 látogató

2022. február - 11.800 látogató

ingatlan adásvétel

A folyamatos minőségi linképítésnek, illetve a megfelelően optimalizált, felhasználói igényeket kiszolgáló tartalommenedzsmentnek (blogtartalmak, kategóriaoldalak, szolgáltatás oldalak) köszönhetően 2022 március elejére a BP Legal számára egyik legfontosabb, kompetitív jogi kulcsszóra, az ingatlan adásvétel-re első helyen rangsorolt, és azóta is stabilan a top 3-ban jelenik meg az oldal erre a kifejezésre. 

Hogyan értük el ezt az eredményt?

A BP Legal szakértő ügyvéd csapata a BP Digital SEO ügynökséggel szoros együttműködésben kidolgozta azt a marketingstratégiát, amely az alapja volt mindennek. Az ebben helyet kapó versenytárselemzés, kutatás majd tartalomstratégia kidolgozása után megkezdődött a szakmai tartalmak kidolgozása, melyeken a SEO ügynökség jogi szakmai szövegírói dolgoztak.

Az oldal blogtartalmai és szolgáltatás leírásainak elkészítése mellett nagy hangsúlyt kapott a prémium linképítés is, mivel ezzel a marketing elemmel tudjuk jelezni a Google felé, hogy weboldalunk hitelesebb és relevánsabb versenytársaink hasonló tartalmaival szemben. Egy domain hitelességét a hivatkozó domainek száma és minősége határozza meg. Éppen ezért elsősorban a linképítésen keresztül tudjuk belátható időn belül, látványosan és eredményesen növelni ezt a mutatót. Az optimalizálás ezen területe tehát minden szegmensben kiemelt prioritással bír.

ingatlan adásvétel

Melyek a jövőbeni céljaink?

A BP Legal eddigi célja a releváns forgalom generálása volt a kimagasló és közérthető szakmai tartalmak készítése, és a célközönség tájékoztatása mellett. A jövőben továbbra is cél a növekedés és az online pozíció megtartása, viszont ez biztos alapot kínál, hogy jobban előtérbe kerülhessen az oldal üzleti tevékenysége is. Az olvasók a releváns, közérthető és hasznos tartalmaknak köszönhetően tudják, hogy rábízhatják magukat a BP Legal szakmai csapatára, akik a virtuális téren túl a való életben is prémium szolgáltatást nyújtanak számukra.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a sikertörténet, te is szeretnél honlapod számára hasonlóan tartós és kimagasló eredményt biztosítani a SEO által, akkor vedd fel a kapcsolatot a BP Digital ügynökséggel vagy tájékozódj szakmai tartalmaik által blogjukon!

  • 2023.01.12Zoom Nyílt Nap - Fenntarthatósági Alapismeretek Képzés Zoom tájékoztató a 2023. február 03-án induló Fenntarthatósági Alapismeretek Képzésről. A csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket regisztrációt követően küldjük. Reigsztráció emailben a [email protected] címen. (Hornyai Marietta client partner). Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek