Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Jó hír a lengyel munkapiacról

A lengyel kormány várakozása szerint a márciusi munkanélküliség 12,9 százalékra mérséklődött a februári 13,0 százalékról.

A munkaügyi minisztérium előzetes adata szerint mintegy 2,08 millió munkanélküli volt március végén a 38 millió lakosú országban. A lengyel statisztikai hivatal a következő hetekben hozza nyilvánosságra a márciusi munkanélküliségre vonatkozó hivatalos adatot.

A szakértők azt mondták, hogy a statisztikai hivatal adata általában 0,1 százalékpontnál nem nagyobb mértékben tér el a minisztérium által előzetesként közölt számtól.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter