Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Kétezer dolgozót vesz fel az idén a BMW

A BMW megemelte idei munkaerő felvételi tervét. Norbert Reithofer, a konszern elnöke a Focus lapnak adott nyilatkozatában kétezer fős felvételi tervről tett említést.

Az új alkalmazottak felét Németországban tervezi felvenni a BMW, de annak érdekében, hogy rugalmasan reagálhasson a változó piaci helyzetre, továbbra is nagy hangsúlyt helyez a határozott időre alkalmazott munkaerő foglalkoztatására.

A BMW az elmúlt héten rekord első negyedéves eredményről számolt be, növelte éves eredmény- és forgalom előrejelzését, értékesítési előirányzatát pedig 1,5 milliót meghaladóra emelte meg.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter