kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

Kinevezések a Discovery csatornánál

A Discovery Networks Central Europe (DNCE) bejelentette, hogy átalakításokat hajt végre a menedzsmenten belül: a kinevezések és előléptetések célja, hogy az egyes országok - köztük Magyarország - egyedi igényeire is nagyobb figyelem irányulhasson, áll a cég lapunknak eljuttatott sajtóanyagában.

A korábban Sylwester Molenda által betöltött lengyel-magyar vezetői pozíció 2009. július 1-től kettéválik, és új pozíciók kerülnek bevezetésre. A lengyel piac csatornafejlesztésének irányítását a továbbiakban Basia Bilinska - a lengyel Discovery Historia csatorna korábbi vezetője - látja el; a magyar, a cseh és a szlovák csatornafejlesztésért pedig ezentúl Magda Szczawinska felel.

Magda Szczawinska új pozíciójában a portfóliót érintő fejlesztésekért felel majd. Ő vezeti a programkiosztási, márkapozícionálási, PR- és marketingkommunikációt, felel majd a magyar, cseh és szlovák piacon a DNCE-csatornák kommunikációjának lokalizálásáért annak érdekében, hogy növekedjen azok helyi relevanciája és intenzívebbé váljon a nézőkkel folytatott párbeszéd. Magda közvetlenül Leszek Zaborowskinak, a DNCE csatornaigazgatójának jelent majd.

Sylwester Molenda július 1-től a régió egyik vezetője lesz. Ő felel majd a DNCE kutatási tevékenységéért, a vállalat céljaihoz és terveihez igazodó üzletfejlesztésért. Feladata az is, hogy a nézői igények megismerésével kidolgozza azt az innovációs stratégiát, mely valamennyi üzletág, így a kereskedelmi és reklámértékesítés, illetve a csatornafejlesztés munkáját is segíti. Sylwester az előléptetéssel a regionális menedzsment tagja lesz, és közvetlenül a vállalat General Managerének, Katarzyna Kielinek jelent majd.

"Fontos, hogy az üzleti növekedést piacaink együttes fejlesztésével képzeljük el: az erősödő lokalizáció által az országok egyéni igényei is nagyobb hangsúlyt kapnak, a szervezet rugalmasabbá válik, így jobban meg tudunk felelni nézőink igényeinek. Így még hatékonyabban tudunk kommunikálni velük és üzleti partnereinkkel." - hangsúlyozta Katarzyna Kieli, a DNCE menedzsere.
  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek