Kinevezték a kormányhivatalok főigazgatóit "/>
Megjelent: 9 éve

Kinevezték a kormányhivatalok főigazgatóit

Kinevezte a kormányhivatalok főigazgatóinak többségét Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter.

A hivatalok szakmai vezetői a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tették le ünnepélyes esküjüket és vették át kinevezési okmányaikat - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság.

A főigazgatókat a közigazgatási hivatalok jogutódjaiként 2011. január 1-jével megalakult kormányhivatalok politikai vezetéséért felelős kormánymegbízottak javaslatára nevezte ki a szakminiszter határozatlan időre. A fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal hivatali szervezetét főigazgató vezeti, aki helyettesíti a kormánymegbízottat távolléte vagy akadályoztatása esetén.

A kinevezett főigazgatók a következők: Haszonicsné Ádám Mária (Budapest),Kovács Miklósné Molnár Ilona (Bács-Kiskun), Bércesi Ferenc ( Baranya), Tóth Ildikó (Békés), Lukács Irén (Borsod-Abaúj-Zemplén), Polner Eörs (Csongrád), Balogh Ibolya (Fejér), Nagyné László Edit (Győr-Moson-Sopron), Vasas Lászlóné (Hajdú-Bihar), Balás István (Heves), Szakali Erzsébet (Jász-Nagykun-Szolnok), Józsa Veronika (Pest), Neszményi Zsolt (Somogy), László-Varga Zsuzsanna (Tolna), Ágh Ernőné (Vas), Nagylaki Csilla (Veszprém) és Sifter Rózsa (Zala).
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter